Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

pretensje matki

Polecane posty

Gość incredibles

ma wolne od swiat do nowego roku, sama jest bałaganiara np. na sniadanie wyciagnie wszystko co jest w lodowce a zje tylko 1, 2 rzeczy i nie schowa. a jak ja np nie schowam mleka to juz awantura, bo nic po sobie nie sprzatam. teraz ma pretensje, ze nic w domu nie robie i siedze przy komputerze tylko!! no to co mam kur*a robic?! generalne porzadki byy przed swietami. jak gotuje sobie bo pozapraszala ludzi w nowy rok to niech sobie sprzata po sobie, zreszta chcialam pomoc... to maki nie chowaj bo bedzie potrzebna,ryzu tez nie , tego nie zabieraj, to zostaw i tak cala kuchnia zastawiona. chcialam zamiesc korytarz.. zostaw, bo sie chodzi cły czas.no to poszłam do pokoju. a pozniej drze sie, ze nic nierobie. Ona nie moze zniesc jak ja siedze bezczynnie(nic nie robie).

Gość incredibles
siostra nic nie robi, bo zawsze byla traktowana jak " ta młodsza" i jak cale dnie przesiaduje ostatnio i uklada puzzle to jest w porzadku. nawet naczyn nie umyla ani razu w swieta,bo jak mama twierdzi - ona tego dokładnie nie zrobi.No ludzie zeby nie umiec naczyn umyc!! a jest na 3 roku studiów.