Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchmielony od rana

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

To było do "wkurzonego..." mała mi Bardzo możliwe, że macie na pęczki i wciągacie nosem. Nie zmienia to faktu, że chętnie się znajdę w pęczku ;)

jeśli wystarczy ci niezobowiązujący flirt (uśmiech, rozmowa, sms- papa), bez żadnych głębszych relacji i kontaktu fizycznego, to próbuj;) bo tak to zazwyczaj wygląda, kochany:)

Od tego mam zamiar zacząć ;) Plan opracowany - wieczorem uderzam :P Mam tylko nadzieję, że ona będzie ;)

jak jesteś brzydal, to od razu cię spławi jak przystojny i niegłupi, to trochę poflirtuje i spławi jak zaczniesz się napalać wierz na słowo;) ale powodzenia:D skoro lubisz tracić czas...

- jeśli wystarczy ci niezobowiązujący flirt (uśmiech, rozmowa, sms- papa), bez żadnych głębszych relacji i kontaktu fizycznego, to - bo tak to zazwyczaj wygląda, kochany - jak przystojny i niegłupi, to trochę poflirtuje i spławi jak zaczniesz się napalać wierz na słowo - ale powodzenia skoro lubisz tracić czas... Chyba znasz mało mężatek, koleżanko :-) I wszystkie oceniasz swoja miarą :-). Kolega wcale nie jest bez szans. Ja bym powiedział, że ma jakieś 25% szans. To całkiem sporo :-).

Myślę, że czas najwyższy pojechać w jedną lub drugą. Przecież nie będę za nią łaził jak ciołek do końca świata ;)

no cóż, założyłam, że rzeczona mężatka kocha i jest szczęśliwa w małżeństwie, plus ma honor wtedy właśnie tak to wygląda:P inne scenariusze istnieją, oczywiście zwłaszcza, że pełno facetow którzy lubią zbierać resztki po kimś:)

Gość fajjjneeee :)
"no cóż, założyłam, że rzeczona mężatka kocha i jest szczęśliwa w małżeństwie, plus ma honor wtedy właśnie tak to wygląda inne scenariusze istnieją, oczywiście zwłaszcza, że pełno facetow którzy lubią zbierać resztki po kimś" co mi mała zazdrosna ze ciebie nie podrywa ;) :Ppowinnas sie cieszyc zr mnir masz ogona za zoba i zbenych problemów

Gość zawszę szczęry
wypierdalaj pchlo

hehe a myślisz, że tak sobie gdybam? wszak z doświadczenia wielokrotnego piszę;) chcę facetowi oszczędzić zawodu:P

- no cóż, założyłam, że rzeczona mężatka kocha i jest szczęśliwa w małżeństwie, plus ma honor wtedy właśnie tak to wygląda Wtedy właśnie kobieta nie bawi się nawet we flirty. Wtedy Właśnie tak to wygląda. :-)

Wtedy właśnie kobieta nie bawi się nawet we flirty. eee tam to już zalezy od temperamentu i poczucia humoru;) grow up:P

Jak powie takie coś jak napisałem, to go spuści na drzewo. Bo ona go pewnie nawet nie kojarzy jak i innych ludzi na ulicy. Nie wpadł jej w oko, jak sam napisał.

Gość fajjjneeee :)
"- no cóż, założyłam, że rzeczona mężatka kocha i jest szczęśliwa w małżeństwie, plus ma honor" jak tego doswiadcze to ci powiem "Wtedy właśnie kobieta nie bawi się nawet we flirty." kobiety sie we wszystko bawia

- to już zalezy od temperamentu i poczucia humoru grow up Jasne... Już z dawno jestem grow up. Na tyle dawno, że widziałem nie jedną mężatkę, szczęsliwą i z honorem, której się wydawało, że "to tylko flirt", a potem oczy wypłakiwała za kochankiem.

Ej, zrobiło się pompatycznie nieco. Honor, duma... zaraz dojdziemy do powstań i zasłaniania bohaterską piersią ojczyzny i dziatek maleńkich. Wyjdzie - fajnie; nie wyjdzie - trudno. Spróbuję. Ostatecznie, zrobię z siebie osła, albo z jej męża łosia. To jeszcze nie koniec świata. Chyba niektórzy traktują to zbyt osobiście ;)

wkurzony - ale jakim kochankiem? mylisz zaangazowanie i zdradę z żartobliwym flirtem z kolegą np. wyluzuj:) Loooser - obcych facetów, którzy zaczepiają na ulicy tak jak planuje zrobić to nasz autor, generalnie od razu się spławia i ucieka od takich. dlatego powodzenie mu się przyda:P

Gość ona32
wcale nie musi byc przystojny ..ale wystarczy jak bedzie wygadany i dobrze poprowadzi flirt , nie jest tak zupełnie bez szans.. cos tam wiem na ten temat;-)

Ano traktują pewnie. Ale moim zdaniem jak nie jesteś dobry w podrywie (bo jakbyś był to byś się tu nie pytał), to nie ma tu szans.

I nie, nie zamierzam zapraszać jej na ciastko ;) Plan jest prosty (aż dziw, że sam na to nie wpadłem) i bezpieczny. Jakby to nie zabrzmiało - zagram na psie ;)

Gość malaaa mi
"Na tyle dawno, że widziałem nie jedną mężatkę, szczęsliwą i z honorem, której się wydawało, że "to tylko flirt", a potem oczy wypłakiwała za kochankiem" wkurzony jak cholera - dobrze mówi, polać mu, może szampana na lekki relaks ;)

Gość ona32
to jak to zamierzasz rozegrać?

- wkurzony - ale jakim kochankiem? mylisz zaangazowanie i zdradę z żartobliwym flirtem z kolegą np. wyluzuj Ja nic nie mylę. Kolega chce zaliczyć mężatkę, to chyba zdrada (jej). Ty uważasz, że może liczyć tylko na "niezobowiązujacy" flirt. Ja uważam, że nie tylko, choć od flirtu się może to "nie tylko" zacząć. Bo tak sie zawsze zaczyna. Od flirtu. Jestem bardzo wyluzowany :-).

Ej, nie jestem melepetą. Po prostu nie wiem, jak ugryźć tę konkretną. Wstyd się przyznać, ale mnie onieśmiela jak diali. Chyba mi za bardzo zależy więc się trochę zakręciłem w kółko i gryzłem własny zadek ;)

autorze- obawiam się, że osła już z siebie robisz;) a to dopiero początek ona32- no cóż, jak dla mnie facet, żebym na niego spojrzała musi przebić atrakcyjnością fizyczną mojego męża - a o to ciężko;) subiektywnie piszę, oczywiście. miłego flirtowania noworocznego wszystkim życzę :P 🖐️

Macie rację. Taki podryw jak napisałem nie działa, tym bardziej jak jej się nie podoba. Ale sposobem nawet przeciętny gość może poderwać super kobietę.

autorze- obawiam się, że osła już z siebie robisz;) a to dopiero początek ona32- no cóż, jak dla mnie facet, żebym na niego spojrzała musi przebić atrakcyjnością fizyczną mojego męża - a o to ciężko;) subiektywnie piszę, oczywiście. miłego flirtowania noworocznego wszystkim życzę :P 🖐️

Gość zawszę szczęry
mowilem pchlo zebys wypierdalala