Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchmielony od rana

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

@ mariner Jak to nie wypali, to on będzie na jej widok kulił uszy po sobie i spierniczał w półszpagatach :classic_cool:

Mariner, a ktoś ci już zwracał uwagę, że twoje nadużywanie wielkich liter jest trochę denerwujace?

myśle ze i ona po takim wyraznym powiedzeniu "nie" bedzie czuła lekki dyskomfort :classic_cool:

ale ona może po prostu poświęcać całą uwagę swojemu psisku :)

Gość mariner
mam taka malo egonomiczna ,niemiecka klawiature ze i sam sie wkurzam gdy "opsknie mi sie " palec na CapLock >Nie poprawiam bo za duzo watkow trace gdy poprawiam .Sorki !;)

Gość Pawełekkk
Poradze ci od strony męża.Moja żona równiez jest atrakcyjna, kiedys taki gość jak nie dawał za wygraną mimo tego,że ostrzegałem. został bez pienieędzy i do diś spąłca długi ponieważ uznałem ,ze jego pieniądze sa atrakcyjne i należą sie mi. Kupiłem za nie kabro dla żony. Jesli więc masz kesz to możesz go nie mieć, jesli nie masz to nic nie ryzykujesz, najwyżej kros masakruje ci jajka i do końca zycia zostanie dawanie kakowego oka gejom

Ostatecznie może ja poderwać po dzentelmensku - założyć kapelusz, skórzane rękawiczki, długi płaszcz, iść za nią kilkaset metrów, a potem w odpowiednim momencie zaskoczyć od przodu i rozchylajac poły płaszcza zawolac "Choć kochanie zapoznam cię z moim dogiem!" :P :D

Nei Nei :D ale co by było, gdyby jej pies pomyślał, że to dla niego kiełbaska? mogłoby nastąpić quiproquo :D

I nawzajem :) Pawełekkkk - myślę, że wyobraźnia cię nieco poniosła 🖐️

Gość mariner
Mysle ze to forum dla ludzi z mocnymi nerwami :) i niebezpiecznie tu zagladac bo mozna sie zbyt wielu rzeczy dowiedziec o sobie i swoich bliskich :)

Dzięki chłopaki :D Była, zagadałem, jest ok. Świetna babka, naprawdę świetna. Dostałem adres forum o psach, namiary na polecane szkoły tresury itp. Już się trochę wystraszyłem, że ona ma tylko na punkcie tych psów pierdolca, ale jak się okazało, całkiem zmyślna z niej bestia. Można pogadać naprawdę o wszystkim. Pierwszy krok wykonany :D

Gość mariner
Dodam od siebie taka refleksje ze przelewanie uczuc na psa swiadczy o tym ze ma ich w nadmiarze i nie znajduja ujscia w zwiazku.ZAPEWNE WEWNETRZNIE TEZ BARDZO WRAZLIWA I DELIKATNA CHOC NA ZEWNATRZ STALOWA ZBROJA ! Pojdz tym tropem .Ona jest bardzo uczuciowa i przelewa ten nadmiar uczuc na psa .Moze uda ci sie przekonac ja aby prze;lala i na ciebie :) powodzenia

Gość mariner
jest pewna regula ze kobiety kupuja psa lub kota bo nie znajduja upustu swych emocji w partnerze.Stad przelaewaja je na glupiego i milczacego zwierzaka.

Gość stasia 9090
podchmielony od rana ; To żaden problem sama Ciebie znajdzie,tylkobądż kulturalny intelidgentny i niezarozumiały,jest wiele kobiet niedowartościowanych przez męża ,a pozatym zachukanych cichych myszek które czekają odskoczni.Bądż ładnie ubrany ,uśmiechniety i chetny na wszystko a sukces gwarantowany.

Gość miśka koalla
:o rany, żeby sobie ruchnąć tyle zachodu. Sorry za słownictwo, ale to chyba naprawdę każdy chłop to je pies. O..już wiem....może ja Ci poradzę co robić: powiedz jej, że możesz jej tego pieska zastąpić :o Niestety baby nie są lepsze, też się pchają w cudze związki, więc w sumie Twoja akcja nie jest dowodem jakiejś odmienności niezwykłej. ech :(

Gość mezatka do podrywania
ona ma psa bo pewnie nie moga miec dzieci :( to zapewne takie zastepstwo ...

Gość ida_kwietniowa
co słychać u autora

Gość mariner
mezatka do podrywania :) Ja z Poznania ! Skad jestes :)?

ja obecnie nie mieszkam w Polsce :(

Gość mariner
Napisz jak bedziesz mial ochote odwiedzic Poznan :) Zapraszam ! fajne miasto !:)

a co, zapraszasz mnie do siebie? :)

Gość mariner
mezatka do podrywania Czemu nie ?! jestesmy dorosli :)

Gość Wolny309
Komuś się udalo? Jakieś rady?

Gość youtro
mężatek pzeciez nie da sie poderwac one maja meza!

Gość gość
Ja w podrywaniu mężatek używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałam i działają, z tego co gdzieś czytałam w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.

Gość tulipan2015
po co chemia do tego? wystarczy poflirtować, poznać pragnienia i braku w domu. Często jest wiele podobieństw - sztampowy seks bez polotu, brak pieszczot i czułości itp. Czasem mężatki są zwyczajnie znudzone swoim życiem erotycznym i są podatne na "gorący, płomienny romans".

Gość gość
Ja nie dałam się poderwać, lecz seks we troje z mężem było wspaniale. Teraz mamy seks z inną parą wymianę.