Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gitarzynka

Najmilszy podryw ze strony faceta jaki sie Wam przydarzył

Polecane posty

Gość jestem Twoim idealem
nigdy w zyciu nie podrywalem kobiet poprzez macanie,lub oblapywanie za tylek.Dla mnie to nie smaczne.

Gość fajjjneeee :)
dlatego mówi ze niedowartosciowane i zastraszone dziewczyny sa łatwy celem dla nich poniewaz wiedza ze mozna je wykorzystac

"nigdy w zyciu nie podrywalem kobiet poprzez macanie,lub oblapywanie za tylek.Dla mnie to nie smaczne." i jeszcze kłamie na dodatek

Gość jestem Twoim idealem
nie potrafie klamac;)Nie moglbym oklamac tak kruchej istoty jaka jest kobieta.

tak kruchej ja blok zelbetonowy czy z azbestu, przedzej sie o nia rozpierdolisz w drobny mak niz ja ukruszysz

pewnie jak sie urodziłes to cie patykiem dzióbali zeby sprawdzic co to jest

Gość Gitarzynka
ale po co wzajmnie sie klocic?? to miałbyc miły i sympatyczny topic:P jutro sylwester gdzie sie wybieracie??

Gość łapanie za pupe a pozniej
chwalenie jej to dobry podryw?

Troche tego bylo, wbrew pozorom nie wszyscy faceci to prostacy buczacy na widok kobiety, ktora im sie spodobala... ale ten naj naj milszy...hmm.. Chyba chopak, ktory "wypatrzyl" mnie na przystanku tramwajowym (ja na przystanku On w samochodzie) i postanowil, ze musi zdobyc numer, jechal ponoc za tym tramwajem kilka przystankow, choc powienien zmierzac na sluzbowe spotkanie, kiedy wysiadlam zaparkowal w miejscu niedozwolonym - podbiegl , troche mnie wystraszyl, mialam okulary przeciwsloneczne i pierwsze co zrobil to poprosil, abym je zdjela, kiedy z zapytaniem na twarzy zdjelam rzucil "wiedzialem, wiedzialem, ze oczy tez masz piekne" - zasmialam sie nie wiedzac w sumie o co chodzi, ten na bezdechu mega szybko opowiadac zaczal te historie mowiac, ze sie spieszy na to spotkanie, ale musi miec numer, ja na to, ze nigdy nie daje numeru, ale moge wziac od niego skoro mu tak zalezy. Pozwolilam mu wpisac numer i obiecalam sie odezwac, jakies... piec razy musialam obiecac. :) Bardzo mi sie spodobal, ale nie spotkalismy sie, choc rzeczywiscie napisalam do niego aby mu wyjasnic dlaczego sie nie spotkamy i zrobilam to tylko dlatego, ze byl tak mega pozytywny i nie chcialam aby w pyszlosci wyzbywal sie tej spontanicznosci tylko dlatego, ze ja nie chcialam z tego skorzystac! Generalnie zawsze w takich syt. biore numery dla sw, spokoju i nigdy nie dzwonie - wiec On byl wyjatkiem! Jakos nie potrafie urazic faceta, ktory zbiera sie na odwage by podejsc na ulicy, w centrum, czy restauracji! Zawsze nalezy to docenic i bym mila! Mozna kogos bardzo urazic...

Gość hmmmaad
skad wzielas te dane ze wiekszosc podrywow zaczyna sie od lapania za posladki?:D chyba lekka przesada ;) a oczko to bardzo dyskretny podryw, prawie zaden:)

Gość Gitarzynka
hmmmaad do kogo to pytanie??

Gość ide spac
bylam na wakacjach i minelo nas 2 chlopakow po chwili ten jeden wrocil z rozyczka zrobiona z papieru i powiedzial, ze to dla mnie no i zaczelismy rozmawiac

Gość Gitarzynka
ide spac i jak to sie skonczyło??

Gość NaiwnaLaska
stalam na czerwonym swietle, on za mna. Wyszedl i zaproponowal kawe :)

Gość ide spac
sytuacja miala miejsce we wakacje na Majorce a podrywajacym byl Hiszpan, wymienilismy nr tel bardzo symaptyczny zreszta, spotkalismy sie 2 dni poniej wszyscy w czworke klubie pislalismy maile do siebie przez jakies pol roku, potem kontakt sie urwal

Gość gość
sytuacja miala miejsce we wakacje na Majorce a podrywajacym byl Hiszpan, wymienilismy nr tel bardzo symaptyczny zreszta, spotkalismy sie 2 dni poniej wszyscy w czworke klubie pislalismy maile do siebie przez jakies pol roku, potem kontakt sie urwal xxx Był jakiś seksik po tej wizycie w klubie, że tak pisał?

Gość gość
Na pewno po 6 latach autorka postu zajrzy specjalnie po to, żeby Ci odpowiedzieć:)