Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antanarywazmadag

nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość antanarywazmadag

dzisiaj zostawiła mnie dziewczyna po 2 latach związku, przyjąłem to bez emocji, powiedziałem ok, nie będę jej prosił żeby przemyślała decyzję, w końcu uważam, że znajdę sobie lepszą, a ona wyskoczyła do mnie że powinienem walczyć o nią, pokazać jakieś enocje, a nie że to spływa po mnie i jak zrozumieć te kobiety? chce odchodzić to niech to zrobi, ja nie mam nic przeciwko, życzę szczęścia i tyle, a ta jeszcze jazdy mi robi

gdybyś był arabem i sprał ją dokładnie i długo, miałaby emocje i by poczuła jak ja kochasz, a tak możesz kupic jej kwiaty na pożegnanie.

Gość gosc.0
NIe wszystkie kobiety są takie same :) Pamiętajcie Panowie:D

Gość aleeeg
a ni epomyslales, ze zerwala specjalnie,aby sie dowiedziec jak Tobie na niej zalezy? Moze nieciekawie dzialo sie w Waszym zwiazku i wymyslila to, aby dowiedziec sie co do niej czujesz?

Gość Samotny28l
Ja też nie rozumiem, gadałem sobie z dziewczyną od pewnego czasu, gadu skype sms .. wychodziło że mamy zbliżone poglądy na świat, podobamy się sobie z wzajemnością (mówiła, że jestem przystojny) i oboje jesteśmy wolni bez partnerów. Kiedy zaproponowałem (prawie pół roku znajomości) że będziemy ze sobą chodzić ona nagle zmieniła się nie do poznania, powiedziała, że: "chyba zgłupiałem" i że "ona nigdy ze mną nie będzie chodzić" i "żebym się od niej odczepił" ... Od tego czasu powyrzucała mnie ze znajomych, nie odzywa się, nie odpowiada .. a ja przecież byłem gotów ułożyć sobie z nią życie .. dlaczego zawsze muszę trafiać na wariatki?

Gość gosc.0
Samotny28l powiedzialeś jej czy chce z tobą chodzić?????

Gość antanarywazmadag
aleeeg teraz to wymyśliłeś teorię, ja znam swoją wartość i nikt mnie nie będzie testował, uważam, że jeśli coś jest nie tak to się o tym rozmawia i próbuje rozwiązać problem, w moim przypadku takie akcje nie mają sensu

Gość aleeeg
no co :D sa takie kobiety wierz mi :D

Gość gosc.0
oj są są:D

Gość Samotny28l
Ja nie wiem po co mi w ogóle zabierała czas i zawracała głowę .. od rana wysyłała smsy, flirciara jedna .. pewnie ją to bawiło .. rozkochała mnie w sobie, a potem tak brutalnie sprowadziła na ziemię. Powiadam wam nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną! Jak sobie pomyślę, że ona teraz chodzi z jakimś wyżelowanym gówniarzem to mam ochotę wziąć nóż i zadźgać oboje ..