Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurestvo

Mężatki są łatwe

Polecane posty

Gość kurestvo

Zeby sie o tym przekonac wystarczy pojsc do jakiegos klubu. Sporo tego kurestwa mozna tam spotkac. Niektorzy moi kumple lubia takie i razem jezdza na tzw. "mamuski" :D Jeden nawet chwalil sie, ze 34 letnia matka i zona wylizala mu dupe :D Ja tez dosc czesto jestem zaczepiany przez takie mezatki, wiekszosc z nich to niestety brzydkie blerwy. A mowi sie, ze faceci to swinie ktore mysla fiutami :D Dodam ze mam 19 lat.

Gość kurestvo
myśle piczą :classic_cool:

Gość Anggaare
A co kurwy mają mówić. Puszczalskie dziwki nazywają facetów świniami, żeby się lepiej czuć ze swoim kurewstwem 🖐️

Gość Babyseal
ameryki nie odkryles

Gość w plenerze
A ciepłe jeszcze wdowy to już na cmentarzu po śmierci męża szukają oczyma za h....... by ją któryś zaspokoił

Gość uwodzicielka kasia
A co mamy zdechnąć a wam jak stanie ma guziki pourywać ,wiec w czym masz PROBLEM ,że sobie pochlastasz HLASTACZU,żeby nie my i zwierząta to byś nie widział broszki.Asam znasz hasło-na starej p iczy,młody huj sie ćwiczy.HLASTKU

Gość kurestvo
To musi byc prowo albo jestes wyjatkowa idiotka :/ Jezeli myslisz, ze chlopaki w moim wieku maja ochote "cwiczyc" na przeoranych mezatkach ktore nie brzydza sie lizac dupe facetowi (fuj, jak mozna lizac dupe facetowi ?) to sie grubo mylisz. Moge miec mlodsze :/