Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 234342342424

Piersi po okresie... :(

Polecane posty

Gość 234342342424

Mam max duże piersi, ale zawsze przed okresem dostaję takie balony, że cud że nie mam jeszcze nowych rozstępów... A po okresie ta skóra jest tak rozciągnięta, że aż sflaczała, teraz to wygląda jakbym miała taką starą pomarszczoną skórę :( A mam dopiero 20 lat... Powiedzcie co zrobić żeby przed okresem mi tak bardzo nie rosły???????

Gość Taa co udaje ze wie wszystko
Ogranicz przyjmowanie plynow przed okresem. To dlatego tak rosna bo hormony zatrzymuja wode w organizmie.

Gość 234342342424
ja w ogóle mało przyjmuję płynów... Ja tak na dobrą sprawę to piję jedną herbatę dziennie, ewentualnie jeszcze pozniej kawę, ale nie codziennie

Gość 234342342424
nieraz przy brodawce robi mi się kawałek takiej suchej skórki, tak strasznie swędzi... Taki jakby strupek... I wszystko przez to że za mocno mi się rozrastają na okres :( To jest masakra!!!! Chyba gorzej niż niektóre kobiety w ciąży... I tak co miesiąc więc wyobraźcie sobie jak mi się niszczą przez to ciągłe rozciąganie i zmniejszanie... :/

Gość 234342342424
NO I CO JA MAM ZROBIĆ? :( :(

Gość 234342342424
e tam nikt nie pomoze

Gość ddaa
zatrzymanie wody w organizmie to nie jest efekt zbyt dużej ilości płynów a wręcz zbyt małej a do tego zbyt dużej ilości soli. Im więcej pijesz najlepiej wody tym jest lepiej bo woda wypłukuje z tkanek toksyny i zmniejsza puchnięcie.

Gość 234342342424
ook dzięki :*