Milka87 0 Napisano Grudzień 30, 2011 jak wam idzie kochane ja zaczęłam tą dietę 500 i przyznam ze idzie dobrze :) To mój trzeci dzień i nie odczuwam zbytnio głodu a nawet jak jest to fajnie bynajmniej wiem że waga w dół pójdzie :) mam 170 cm i 85 kg jestem mamą 3 dzieci więc te kg nie przyszły od tak . Kiedyś stosowałam diete 1000 i dużo spacerowałam potrafiłam zrobić nawet 20 km i to prawie biegiem no i rezultat był fajny 12 kg w miesiąc poszło , ale zaszłam w wymarzoną ciąże i bum powróciło :( złożyłam postanowienie na nowy rok i lecę biegusiem do kochanego celu do lutego chce ważyć 65 kg. Wiem nie jedna powie odbiło jej ale już mam dość przez 7 lat był otyła . Patrze na fajne ciuchy i co? nie ma mego rozmiaru więc zakupiłam fajne spodnie i myślę że jak wytrwam a liczę na was to do końca stycznia powinny mi na dupsko już śmiało wchodzić .... będę się mierzyć gdyż dzieci mi wagę popsuły a na razie nie kupię by nie dostać fobii ważenia pod koniec stycznia zakupię :) ok lecę brzuszki robić dziś już połowa za mną 200 zrobione no i aerobik 45 minut był , a teraz powtórka porannej gimnastyki i wracam do was kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 30, 2011 jest 500kcal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka87 0 Napisano Grudzień 30, 2011 tak mam nawet mniej niż 500 kcal :) dziś na śniadanie było jajko na miękko i 1 kromka chlebka chrupkiego wasa i 2 szklanki wody z cytryną na drugie śniadanko jabłko i na obiad brokuły z jajkiem :) i jeszcze herbata zielona na kolację i finish :) oczywiście kobietki brzuszki i aerobik wykonany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 30, 2011 a czy Ty jesteś normalna? A z resztą po co pytam. Słońce Ty moje biedne, za miesiąc tu wrócisz z takim efektem jojo, że będziesz się bała spojrzeć w lustro. O ile oczywiście w między czasie nie wylądujesz w szpitalu. Chociaż może to dobrze, że takie głupie osobniki jak Ty są eliminowane ze społeczeństwa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka87 0 Napisano Grudzień 30, 2011 a ja mam to w nosie co sobie myslisz wiem jak sie czuję i wiem co robie ... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 30, 2011 świetnie, że wiesz. Świat nie potrzebuje takich osób niespełna rozumu i dlatego w taki sprytny sposób je eliminuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejeejjj Napisano Grudzień 31, 2011 kurcze z całym szacunkiem dla kobiet które tyją TYLE kg w ciąży... czy wy w ogóle wiecie że nie można w ciąży przytyć więcej niż 12kg bo nadwyżka kilogramów obciąża dziecko??????? bo mi się wydaję że dziecko i ciąże traktujecie jako wymówkę do żarcia a przy tym nie tylko że krzywdzicie siebie ale też dziecko.... każdy lekarz powie wam że przybieranie po 18 i więcej kg to ogromne zagrożenie:( a poza tym to chcecie po ciąży żeby facet oglądał się za innymi? przepraszam że się uniosłam... ale życzę waszym bobaskom zdrowia i Wam też:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 31, 2011 dokładnie, optymalna waga w ciąży to + 9 do 12 kg. Reszta wynika po prostu z obżerania się, a wy na starcie obciążacie dziecko problemami zdrowotnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaja... Napisano Grudzień 31, 2011 cześć Milka ja też od dwóch dni jem mniej mam nadzieję schudnąć 10 -15 kg do wiosny moja dieta to "jedz połowę a w przyszłości nawet 1/4 na razie efekt lekkości osiągnęłam i nic poza tym będę zaglądać i informować o swoich postępach Nowy Rok- Nowa Ja to moje motto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach