Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka87

witajcie kochane

Polecane posty

jak wam idzie kochane ja zaczęłam tą dietę 500 i przyznam ze idzie dobrze :) To mój trzeci dzień i nie odczuwam zbytnio głodu a nawet jak jest to fajnie bynajmniej wiem że waga w dół pójdzie :) mam 170 cm i 85 kg jestem mamą 3 dzieci więc te kg nie przyszły od tak . Kiedyś stosowałam diete 1000 i dużo spacerowałam potrafiłam zrobić nawet 20 km i to prawie biegiem no i rezultat był fajny 12 kg w miesiąc poszło , ale zaszłam w wymarzoną ciąże i bum powróciło :( złożyłam postanowienie na nowy rok i lecę biegusiem do kochanego celu do lutego chce ważyć 65 kg. Wiem nie jedna powie odbiło jej ale już mam dość przez 7 lat był otyła . Patrze na fajne ciuchy i co? nie ma mego rozmiaru więc zakupiłam fajne spodnie i myślę że jak wytrwam a liczę na was to do końca stycznia powinny mi na dupsko już śmiało wchodzić .... będę się mierzyć gdyż dzieci mi wagę popsuły a na razie nie kupię by nie dostać fobii ważenia pod koniec stycznia zakupię :) ok lecę brzuszki robić dziś już połowa za mną 200 zrobione no i aerobik 45 minut był , a teraz powtórka porannej gimnastyki i wracam do was kochane

tak mam nawet mniej niż 500 kcal :) dziś na śniadanie było jajko na miękko i 1 kromka chlebka chrupkiego wasa i 2 szklanki wody z cytryną na drugie śniadanko jabłko i na obiad brokuły z jajkiem :) i jeszcze herbata zielona na kolację i finish :) oczywiście kobietki brzuszki i aerobik wykonany :)

a czy Ty jesteś normalna? A z resztą po co pytam. Słońce Ty moje biedne, za miesiąc tu wrócisz z takim efektem jojo, że będziesz się bała spojrzeć w lustro. O ile oczywiście w między czasie nie wylądujesz w szpitalu. Chociaż może to dobrze, że takie głupie osobniki jak Ty są eliminowane ze społeczeństwa;)

a ja mam to w nosie co sobie myslisz wiem jak sie czuję i wiem co robie ... pozdrawiam

świetnie, że wiesz. Świat nie potrzebuje takich osób niespełna rozumu i dlatego w taki sprytny sposób je eliminuje:)

Gość ejeejjj
kurcze z całym szacunkiem dla kobiet które tyją TYLE kg w ciąży... czy wy w ogóle wiecie że nie można w ciąży przytyć więcej niż 12kg bo nadwyżka kilogramów obciąża dziecko??????? bo mi się wydaję że dziecko i ciąże traktujecie jako wymówkę do żarcia a przy tym nie tylko że krzywdzicie siebie ale też dziecko.... każdy lekarz powie wam że przybieranie po 18 i więcej kg to ogromne zagrożenie:( a poza tym to chcecie po ciąży żeby facet oglądał się za innymi? przepraszam że się uniosłam... ale życzę waszym bobaskom zdrowia i Wam też:)

dokładnie, optymalna waga w ciąży to + 9 do 12 kg. Reszta wynika po prostu z obżerania się, a wy na starcie obciążacie dziecko problemami zdrowotnymi

Gość nowaja...
cześć Milka ja też od dwóch dni jem mniej mam nadzieję schudnąć 10 -15 kg do wiosny moja dieta to "jedz połowę a w przyszłości nawet 1/4 na razie efekt lekkości osiągnęłam i nic poza tym będę zaglądać i informować o swoich postępach Nowy Rok- Nowa Ja to moje motto