Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez czasem

Czy facet 40 letni jest jeszcze sprawny seksualnie??

Polecane posty

Gość ja tez czasem

Pytam, bo jestem dziewicą, mam 24 lata i chcę ten stan zmienić. Do niedawna szukałam księcia z bajki, później jednak zauważyłam, że nie ma takich. Ale dalej sie umwiałam na randki, które zawsze konczy się zanim przeszlismy na TEN etap znajomosci, bo wstydzilam sie powiedziec facetowi dajmy na to 28 czy 30letniemu, ze nie mam doswiadczenia:O Wczoraj znalazlam na czacie chetnego:) Oczywiscie chetnych nie brakowalo, ale ten był uprzejmy i do niczego mnie nie namawił, do tego przystojny i nie wyglada na swoje lata:) Nie wyzywajcie mnie tylko od dziwek i kurw. Po prostu mam swoje potrzeby, nie jestem z drewna, on nie ma nikogo, więc nikogo tym nie zranię. Powiedzcie tylko jak to jest w tym wieku z seksem, da rade?:D

Da, da. Tyle że wiesz - miły pan z czatu może zawsze okazać się psycholem ;)

Gość ja tez czasem
wiem, troche sie obawiam, bo zaprosil mnie do siebie, przjedzie po mnei autem. moze mi np. wyciac nerke albo wywiezc do lasu:O

Gość ARIJELKA
kiedys znalazlam takiego na chacie - nie rob takiego bledu - dlugahistoria, ale powiem Ci, ze na prawde ni ewarto

Gość ja tez czasem
ale na co ja mam czekac? naprawde juz psychicznie mi z tym zle!! psuje to moje relacje z facetami

Gość Dzien dobry:)
puknij sie w głowę,może Cię zabić albo zgwałcić. Ale Ty jestes naiwna. Za to,zeby Cię wyruchal jakiś cwel ryzkujesz własnym życiem?

Gość ja tez czasem
nie zgwalci mnie bo ja tego chce :P a zabijac po co mialby mnie jak sie godze na to co on chce?:O

A tak zapytam z ciekawości - jesteś taką 100% dziewicą, czy tylko waginalna? :D

Gość ARIJELKA
kobieto - zal mi Ciebie z taka determinacja podchodzic do pierwszego razu... zal czekaj spokojnie i kiedys mi za to podziekujesz, a nie pierwszemu lepszemu, ktorego jeszcze nie znasz osobiscie

Gość ja tez czasem
przepraszam, nie rozumiem pytania, jakto tylko waginalna?? nie jest to pierwszy lepszy:) miałam naprawdę dużo okazji, zeby to zrobic i zawsze odmawialam, wlasnie z tego wzgledu ze nie chcialam zrobic tego z pierwszym lepszym. Ale nie wierze ze keidys spotkam kogos godnego, ze tak powiem :O Tylko sie od zdradach slyszy, itd. ze nie wierze ze istnieja wierni faceci, na ktorych warto czekac. czekac spokojnie??? w przyszlym roku stuknie mi 25:O

Ta, czekaj spokojnie :D Mam taka znajoma, która też "czekała spokojnie" co gorsza wszyscy znajomi o tym wiedzieli i też tak koło 24 ja otrzezwiło, jak już prawie się zdecydowała a facet stwierdził, że wystarczy jak mu loda zrobi, bo on nie chcę jej dziewictwa mieć na sumieniu. No i faktycznie kilkumiesięczna znajomość się na oralu skończyła. :D

Tzn czy w ogóle nie miałas jakichś kontaktów seksualnych typu. Orał, anal itp. I jesteś taka 100% dziewicą, czy tylko nie masz za sobą pełnego stosunku ( z przebiciem błony)

Gość ja tez czasem
Orał :) oralu raz próbowałam, analu nigdy i póki co nie zamierzam:O poza tym masturbuje się, bo po prostu mam potrzeby

Zacznijmy od tego, ze to raczej prowo;) ale że temat ciekawy, to powiem, że nie ma co bawić się w stopniowanie dziewictwa. Dziewica to taka, która ma błonę w pochwie i tyle.:)

Gość ja tez czasem
to nie jest prowokacja :O dlaczego tak myslisz, mam jeszcze jedno pytanie,ale powiecie, ze jestem głupia :O

Gość ja tez czasem
dodam jeszcze, ze raz spotkalam sie z kolesiem, ktory mial mi zaplacic za stosunek... tak wiem jak mnie zjedziecie teraz.. ale to dodatkowo taki dreszczyk by dodawało... ale po krótkiej rozmowie stwierdził, ze zbyt emocjonalnie do wszytskiego podchodze i bede zalowac. ja jednak mysle ze wizualnie mu sie widocznie nie spodobalam na tyle, bo ktory facet myslalby o uczuciach kobiety w takim momencie?

Motyl, osobiście znałam taka, co trzymała dziewictwo dla męża, a w anal się bawiła od 18-19 r ż , a jak ja poznałam miała jakieś 21, trzech facetów o jakich mi wiadomo ( jeden to mój kolega :D ) za sobą i opinie "imprezowej" panienki. A uparcie twierdziła, że dziewictwo zostawia dla męża :D

Gość ja tez czasem
niewazne na ile

Nei ale to chyba jakiś odosobniony przypadek. Kobiety raczej rzadko sa chętne do anala a dziewice tym bardziej.

Gość ja tez czasem
ponoć mozna tez tak myslalam, ale... jak facet płaci to wymaga... że jemu ma być dobrze, a mnie by traktował jak dziwke, a tego nie chce. więc wole, żeby ktoś podszedł do mnie z czułościa

No fakt, to był akurat dziwny przypadek dziewicy :D Prowo, nie prowo - fajny temat ;) Gdyby to pisała 18-latka rzekłabym, że głupia. Ale zdaje sobie sprawę, że po 20 dziewictwo może z roku na rok coraz bardziej ciazyc. 18-latek jest tak nabuzowany hormonami, że najpierw działa, potem myśli:D ale przecież autorka nie pójdzie do łóżka z 18. :D

Gość ja tez czasem
no nie, z 18latkiem to nie.. wolę kogoś doswiadczonego :)

Gość mariner
jak jestes z Poznania to zapraszam cie na kawe:) i obgadamy sprawe jak nalezy :)

Gość ja tez czasem
akurat jestem:D ale nie interesują mnie już alternatywni, wybrałam 🖐️

Gość mariner
W kazdym razie pisz jak facet ci nawali :) ja nie nawale ! impotrafie byc delikatny Ale to twoja decyzja :)

Gość 42-letni-kochanek lbn
dziewczyno pomyśl!!!!! 40 letni face i sam ? .dlaczego jest sam? żona go wywaliła? dlaczego? żadna go nie chciała też dlaczego? to pewnie jakis psychol albo zdesperowany prawiczek który gdyby krowy w majtkach chodziły to gołej cipki nie widział na oczy .albo da ci leki usypiające i obudzisz sie gdzies na zachodzie w burdelu wtedy na pewno cie rozdziewicza. pozdrawiam i jeszcze raz sie zastanów