Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez czasem

Czy facet 40 letni jest jeszcze sprawny seksualnie??

Polecane posty

Gość mariner
przesadzasz.Jest wiele osob po tzw "przejsciach .Nie potrafili sie dogadac z polowica ,z tesciami, nie zarabiali wystarczajaco itd itp a zycie singla jest tansze i przyjemniejsze :)

Gość kalim
Fajnie :P To dość karkołomne ostrzegać przed psycholami z internatu w internacie. :D Sami wyglądacie na przyczajonych zboczeńców. A Tobie posiadaczko błony dziewiczej mogę powiedzieć nie przesadzaj. Świat dla dziewic nie jest chyba taki straszny, zazwyczaj facetom nie specjalnie przeszkadza dziewictwo. Jeżeli coś przeszkadza to natrętna myśl dziewicy. Nie wiem co zrobić wiec może nic nie zrobię.

Gość kalim
niech mnie ktoś przytuli ups niech mnie ktoś przeleci

Gość dwudziestoczterolatka
Mam podobny problem i dylemat co autorka.... mam swoje potrzeby, a szukanie tego jedynego sie przedłuża... w przyszłym roku bedę mieć już 25lat. Po prostu chce zmienić swój stan i przestać być dziewicą... aby potem w wieku 30lat nie pisać do Was o radę jak powiedzieć facetowi że mam 30lat i dalej błonę .... :(

Gość mariner
Wjakim miesie mieszkasz ? Ja w Poznaniu i sluze pomoca :)

dobra słuchajcie tego... on jednak ma kogoś! tylko to zwiazek na odleglosc, jutro jedzie do niej na tydzien. a mnie dzisiaj zapraszal do siebie. no ladnie, mnei by dzisiaj bzyknal a jej by mowil jutro ze kocha i tesnikl :O

Gość mariner
to czego ty szukasz ?! faceta do bliskosci czy utraty dziewictwa? bo to dwwie rozne sprawy i warto by zaznaczyc : oddam dziwictwo za dluzszy zwiazek :)

Gość dwudziestoczterolatka
Jeśli o mnie chodzi.... to raczej chodzi mi o utratę dziewictwa... Jeśli pojawi się miłość, to fajnie ale nie będę rzucać się za facetem który mnie nie chce i błagać na kolanach. Wczoraj już była blisko się umówić z 30latkiem, którego rzuciła dziewczyna i ma swoje potrzeby... Stchórzyłam.... :(

Gość mariner
No! tak ! ten pierwszy raz.!Wez sobie na kochanka starszego i doswiadczonego goscia po 40tce ,takiego co niejedna mial juz kobiete.On cie zacheci i wprowadzi jak nalezy ,bo wyglada na to ze jestes bardzo wrazliwa i delikatna psychicznie osobka .On to uszanuje i pokaze ci co to znaczy milosc fizyczna

ja nie szukam nikogo na dłużej :O chodziło mi tylko o seks, ale jeśli on ma kogoś, to ja się nie będę wpierdalać. Czy naprawde każdy facet zdradza?:O

Ta... Idzcie na całość - może od razu 60-latek. Taki to ma doświadczenie :P a jaki delikatny! W świetle poranka ta sprawa wygląda jakoś inaczej :D Ostatecznie jak to taki problem, to o błony można się pozbyć własnoręcznie, a facetowi wystarczy powiedzieć, że się ma małe doświadczenie w seksie, bo się kiedyś tam miało kiepskiego faceta, który do seksu zniechecil. Kobiety po dłuższej przerwie z nowym facetem i tak zachowują się prawie jak dziewice i maja przerażenie w oczach :D Czasem taki miły, zabawny 30-latek, który podejdzie do tego z humorem może być całkiem fajnym kochankiem. Ale facet 20 lat starszy?... :o Jeszcze się na koniec okaże jakimś kierowca autobusu co się za dużo Hustlera naczytał :P

Gość mariner
Kierowca autubusu co czyta Hustlera to calkiem dobry kandydat ;) przynajmniej Hustler popularyzuje zdrowy i higieniczny seks . N ieszczescien byloby gdyby czytal GOSCIA NIEDZIELNEGO lub Tygodnik Powszechny :)

Gość do 42letni z lbn
co ty za glupoty wypisujesz? sam moze byc z roznych powodow moze niedawno sie rozstal etc. a co do zalozycielki topiku!!!!!!MOZE mam takeigo kochanka 40 lat i wszyscy wczesniejsi 20-30 latkowie byli gorsi, ten nie dosc ze technicznie lepszy to mozliwosci ma przeogromne....pozdrawiam