Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Doradźcie coś proszę..

Polecane posty

Gość gosc.0

Dziś dostalam zaproszenie na wesele do mojej kuzynki ( córki mojego chrzestnego ktorego nienawidze...) zaproszenie dostalam bez osoby towarzyszącej mimo to iż wiedzą ze mam chlopaka ( mam 22 lata) wszyscy dostali zaproszenia z osobą towarzyszącą tylko nie ja..... nie mam zamiaru tam iść, nie chce patrzeć się na tego okropnego faceta;/ nienawidze go... nigdy mnie nie znal.... Jak moge odmówić i nie isc na to wesele okropne prosże poradźcie

Po prostu powiedz, że dziękujesz za zaproszenie, ale nie skorzystasz. Możesz dodać, że nie bawiłabyś się dobrze sama ;)

Gość valeriana 29
ludzie są dziwni:( po prostu nie idź, skoro masz tak sprecyzowane emocje wobec tych ludzi to zachowaj się jak dorosła i odmów, musisz się tłumaczyć? jak już to powiedz, że nie chodzisz na takie imprezy bez swojego partnera

Gość jesteś dorosła więc załatw
sprawę jak osoba dorosła. A najlepiej powiedz wprost, o co chodzi.

Gość Powiedz wprost
Jeżeli tylko ty zostałaś zaproszona bez osoby towarzyszącej to po prostu odmów i tyle

Gość jesteś dorosła więc załatw
no właśnie - może to nie było złośliwie - tylko zwykłe przeoczenie. Wtedy pójdziesz z chłopakiem - jeśli w ogóle chcesz iść. A jeśli nie - to odmów.

Gość gosc.0
jak bym zobaczyla tam swojego chrzestnego to bym go udusila;/ nie ręcze za siebie

Gość gosc.0
ale jak powiem im ze nie ide to zaraz będzie a czemu i wgl...;/

Gość gosc.0
najgorsze jest to ze moj brat i innni kuzyni dostali zaproszenie z osobami towarzyszącymi nawet jak są sami.... a mnie traktują jak taką gówniarę