Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Kafeterianie Macie jakieś postanowienia na Nowy Rok ? Szykują się w Waszym życiu jakieś szczególne zmiany, a może wręcz odwrotnie - uważacie, że takie postanowienia to o tyłek rozbić, bo i tak nigdy się tego nie spełnia ? Spełniliście postanowienia z ubiegłego roku ? Jakie one były ? Piszcie, piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz racje zgadzam sie z toba Napisano Grudzień 30, 2011 ja musze przestac chclac jak rosjanin na syberii :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 To życzę, żeby się udało, bo się w alkoholizm wpędzisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Ja nie mam, chce byc tylko zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana w ... Napisano Grudzień 30, 2011 chce uwieść żonatego kierowce autobusu, kocham go juz 2 miesiace :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 No, ale w sumie to już nie tak bardzo zależy od Ciebie, to takie bardziej jakby życzenie. Ja też nie mam postanowień, przez tyle lat nie spełniłam ani jednego " postanowienia noworocznego ". Tego roku, który się zacznie nie będę zaczynać od oszukiwania samej siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Oczywiście moja wypowiedź jest do : Klyn_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziaddek Napisano Grudzień 30, 2011 musze wreszcie znalesc druga polowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Grudzień 30, 2011 zrobie kurs na spawacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 ale kobietą jesteś ? :D Dziadek, druga połówka znajduje się wtedy, gdy jej nie szukamy... wiem z własnego doświadczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kumoszka Napisano Grudzień 30, 2011 tego roku musze koniecznie zostac singielka.Malzestwo jest wymyslem diabelskim (:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anioł_Stróż 0 Napisano Grudzień 30, 2011 umowie sie z toba ot taki mam cel:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 No widzisz, ja zaś już marzę stanąć na ślubnym kobiercu :) Ale muszę poczekać aż mój facet do tego dojrzeje, jak nasz związek dojrzeje i ogólnie jak jeszcze troszkę dorosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Anioł, ze mną ? Skąd taki wybór ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anioł_Stróż 0 Napisano Grudzień 30, 2011 interpretuje twoja stopke a za tym dbasz o nogi a ja lubie kobiece nogi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Grudzień 30, 2011 To nie tylko kwestia zyczenia, bo odemnie zalezy czy wyzdrowieje czy nie, musze poprostu zmienic styl zycia, czego sobie zycze. a Tobie autorko wszystkiego dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 o Boooże :D:D przyznaj, że stopkę to mam świetną podoba Ci się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Klyn_ Dziękuję i wzajemnie :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślicie że można Napisano Grudzień 30, 2011 że przeżyje seks życia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anioł_Stróż 0 Napisano Grudzień 30, 2011 jest jakis pewien schemat lubisz zwierzeta czy czasami nie masz urazy do facetow?? ktos cie kiedys zranil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Aniol kolejna kobiete zaczepiasz? dasz sobie wacpan spokoj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Czy ja wiem czy lubię zwierzęta... po prostu te, które mam cieszą oko i nie da się tego ukryć. Dbam o nie, oczywiście, karmie, sprzątam itd. ale żebym żywiła do nich dozgonną miłość to nie :D Nie lubię np. psów, kotów itd., nawet się ich boję. A co do urazu do facetów.. Chyba nie ma kobiety, której nigdy nie zranił żaden facet :) Ja mam dopiero 19 lat, po tyłku dostałam nie raz, ale wyznaję zasadę, że to, że jeden skrzywdził nie oznacza, że skrzywdzi następny. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 myślicie że można że przeżyje seks życia No to tego Ci życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem Słońce Czasem Deszcz 0 Napisano Grudzień 30, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telefon dotykowy 0 Napisano Grudzień 31, 2011 ja nie mam postanowienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omgnfhtbgsfcrve Napisano Grudzień 31, 2011 nowa kochanka, bo stara chce mnie do ołtarza zaciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach