Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivet16

pomóżcie mi prosze, jestescie ostatnią deską ratunku.. ;(

Polecane posty

Gość ivet16

mam 16 lat, mieszkam narazie w oratorium i potem nie wiem co ze mną bedzie . Mam chlopaka, którego kocham i chciałabym dzielic z nim życie czyli wyjsc za niego. Oboje tego chcemy. Nie chce trafic do domu dziecka. Dowiedzialam sie od mojej siostry ciotecznej, że jej ciotka miała 16 lat i zaszla w ciąże, wykupiła sobie lata (w ty wypadku 2 lata do pełnoletnosci) i wzięła ślub...Chcialabym sie dowiedziec ile takie cos kosztuje? I w jaki inny sposób mogłabym wyjsc za mąż w tym młodym wieku ? słyszałam ze gdy dziewczyna jest w ciąży i ma skonczone 16 lat to za zgodą sądu i rodziców może wyjsc za mąż ale w moim przypadku rodzice zgody nie dadzą ;/ prosze bardzo o pomoc ! wiem ze kazdy oleje mnie bo mam malo lat ale ktoś może sie zlituje i napisze co wie na ten temat...

Gość dziewczyno
a ty pomyślałaś zanim to napisałaś? zdajesz sobie sprawę z tego, że małżeństwo i dziecko to nie zabawa, tylko poważne zobowiązania? masz mieszkanie, pracę, masz za co utrzymać to dziecko? bo milością go nie nakarmisz. Weź się najpierw za naukę, dorośnij i zacznij poważnie myśleć, a dopiero potem wychodź za mąż i staraj sie o dziecko.

Gość FSGFDHAHJD
po co dajesz ten sam temat 2 razy?

Gość miejscowy blokers
zglos sie do programu trudne sprawy a twoi rodzice wtedy odpowiedza ci w dlaczego ja

Gość teraz ja!
Co to jest oratorium?

Gość mańka. :)
oratorium mnie się kojarzy z ptakami :P