Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taenia

Dieta kopenhaska

Polecane posty

Gość Taenia

Chciałabym zastosować dietę kopenhaską, czuję, że wytrwam i dam radę. Przeczytałam jednak, że muszę się bardzo ściśle stosować do menu, nie mogę nawet żuć gumy do żucia itd. Czy np. branie tabletek, typu Rutinoscorbin czy antykoncepcyjnych też się do tego zalicza, że przerwie kurację? Proszę o odpowiedź, może któraś z was tak miała :)?

Gość K8
ja byłam na tej diecie przed świętami wielkanocnymi. Trzymałam sie ostro reguł- zrzuciłam 7kg i wbrew temu co można przeczytać na niektórych forach - JA NIE PRZYTYŁAM, nie miałam efektu jojo, myślę, że leki możesz brać spokojnie. sama brałam antykoncepcje i jakos mi w niczym nie przeszkodzilo :) Powodzenia :)

Gość Taenia
Dziękuję :)!

Gość K8
Nie dziekuj :) Napisz za 2 tyg jak efekty- nie przestrasz sie przestoju miedzy 1 a 2 tyg ;) pij duzo duzo duzo wody- wiem wiem gadaja o tym wszyscy, ale w tej diecie to wspomagacz ;) moze po nowym roku znowu dolacze do ciebie:)

Gość Taenia
A czytałam o różnych zawrotach głowy, problemach, miałaś tak może? Nie chcę w sumie zemdleć na zajęciach, boję się tego trochę, a nadwagi też zbyt dużo nie mam. Nastraszyli mnie trochę ludzie na innym forum, ale chyba spróbuję, odezwę się :)