Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionka2502

dieta kopenhaska od 01.01.2012

Polecane posty

Gość fionka2502

Witam, planuje od pierwszego dnia nowego roku rozpoczac diete kopenhaska, wagi swej nie znam bom sie boje wejśc a wage :D ale zaraz po obudzeniu sie w niedziele planuje cichaczem na nia wejsc a nastepnie żewnie popłakac ,,, i zabrac sie za siebie!!! Czy ktos zacznie ze mna ??

Gość Taenia
Jaaa :D! Właśnie też chcę zacząć! Nie przeraża Cię małe zapotrzebowanie kaloryczne i groźba omdleń itd? Mnie to trochę przygniata, no ale spróbujemy :)? Ile masz do zrzucenia? Ja 15kg ;p.

Gość Fionka25
Nie w ogóle :) ale by było mi łatwiej wzięłam urlop w pracy :) muszę tez zając sobie czas jakimiś sprawami by nie myśleć o jedzeniu :) pamiętaj to tylko 13 dni:) ile muszę zrzucić dowiem się 1go bo się dawno nie wazylam, ale może myśle zd tak 10-12kg. Dieta ta nie wyklucza brania syplementow, ja będę brała blonnik z witaminami przed każdym posilkiem i oczywiście planuje pić dużo zielonej herbaty ;) to zaczynamy już za ok 1,5 dnia ;D

Gość Martyna z Katowicc
i zabrac sie za siebie!!! Gratulacje... Zacznij to zabieranie sie od poszukania rozumu.... bo najwyrazniej gdzies sie zabrał...

Gość weweygv
juz nie dziala ten wątek? :):):)