Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia .........

On chce odejść..

Polecane posty

Gość Joasia .........

miał być slub i co... po 8 latach związku mówi mi że to był głupi pomysł i jednak slubu nie chce i nie wie czy chce ze mna byc.... załamka..

Gość jhkuk
i to przed sylwkiem

Gość Ziomek z TATER
Po co ci ten ślub, śluby to głupota najwieksza na świecie nic bardziej głupiego zrobić nie można

Gość Zarty sie skończyły
Na siłe to sie gwoździe wbija :classic_cool: daj mu szansę, aby sie dowiedział... i tak jestes do przodu, bo pan był uprzejmy cie poinformować na czym stoisz :D

Gość Joasia .........
nie wiem co ze sobą zrobic :( jak po tylu latach mozna z dnia na dzien dojsc do takiego wniosku :/ nie rozumiem , czy to tylko jego zwykła obawa przed slubem ktora dotyka wiekszosc par?:( ostatni raz rozmawialismy tydzien temu ... mial sie zastanawiac ale cały czas nie wie..

Gość Ziomek z TATER
żałuje ze przed ślubem nie wiedziałem w co sie pakuje bo w życiu bym nie popełnił tego błędu

Gość a mnie
a mnie facet olal bo nie pojde z nim na sylwestra... nie pojde bo mam zalobe w rodzinie... poprostu przestal sie odzywac... faceci to palanty

Gość Joasia .........
twierdzi ze go to przerosło i nie chce tego slubu , ze to byla zła decyzja.. On ma 34 lata :/ Jak mozna przez tyle czasu nie dojrzec do takiej decyzji ':/ on chcialby zebysmy zrezygnowali ze slubu bo on musi sie zastanowic, bo czuje presje. Kurwa przeciez to sie czuje czy sie z kims chce byc czy nie :/

Gość Zarty sie skończyły
Joasia ......... lepiej PRZED niż PO slubie i gromadce przychówku po drodze ;)

Gość Joasia .........
tym bardziej ze ta decyzja dojrzewala w nas 8 lat!!:/ i teraz raptem nie wie :(:(:(

Gość Zrozpaczony mąż ...
A co ja mam zrobić ? Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na sex ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK.

Gość Joasia .........
dac mu szanse?? czekac?? ze slubu napewno zrezygnujemy, a co dalej... nie wiem co robic. Ale skoro nie jest mnie pewny teraz to watpie zeby sie to zmienilo.

Gość ewregevw
w końcu zmądrzał:)

Gość Joasia .........
zrozpaczony maz,,, wspolczuje, byc moze w gre wchodzi zdrada. Ja jestem na tyle w porządku ze u mnie zdrada nigdy nie wchodzila w gre , przynajmniej z mojej strony, moj narzeczony wie ze jestem zasadnicza i mam honor, byc może to mnie zgubiło ,może był zbyt pewny mnie:/

Gość Zrozpaczony mąż ...
Na przykład wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy znacie jakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego?

Gość Joasia .........
Nie czuje sie winna w zaden sposob, bo zawsze pytalam czy jest cos co moglabym zmienic zeby byl szczesliwszy , zawsze twierdzil ze jest ok.

Gość HMS..ZZF....Petard
Polecam Platinum WHEEL CLEANER. Usuwa nawet zapieczone smary. Dodatkowo nabłyszcza i zabezpiecza przed utlenianiem

A tam po lewej jest SZPITAL DLA CZUBKOW -udaj sie tam zrozpaczony Autorko Twoja sytuacja nie wrozy dobrze,jestes teraz zawieszona w prozni,bezsensu czekac az on sie namysli....moja kolezanka tez miala taka sytuacje jak Ty i namyslil sie..slubu nie bylo,rozstali sie,pol roku pozniej kogos poznala i weselicho bedzie w maju:)

Gość Szczęśliwy mąż ...
Dziękuję za odmienienie mojego życia

Gość HMS..ZZF....Petard
Aczkolwiek osobiście polecam oleje FUCHS, względnie LIQUI MOLY. W swoim składzie posiadają inhibitory korozji, które doskonale sprawdzają się także na powierzchniach aluminiowych

Gość Joasia .........
miluchnaaa31 ja juz nie uwierze w swoje szczescie i w to ze moge poznac kogos wartosciowego.. zbyt duzo nas łaczy czy może łączyło :/ boje sie , że nie wylecze sie z tej miłosci i tego przywiązania, kawał życia mi zabrał :/

Gość Szczęśliwy mąż ...
Ale czy nie niszczą ogumienia ?

Gość HMS..ZZF....Petard
Z ogumieniem to róznie bywa. Proponuję zastosować uniwersalną pianke przeznaczona do konserwacji opon i elementów gumowych. Wnika i zabezpiecza przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych: woda, smary, detergenty a także UV powodujące starzenie się gumy.

Gość Joasia .........
:/

Gość Szczęśliwy mąż ...
Joasiu, mam wrażenie że ta pianka nic nie dała. Czyżby twoje opony uległy zniszczeniu ?

Gość Joasia .........
daj se luzu :/

Gość megi88..
ja jestem z facetem 6 lat i on dalej twierdzi że zaręczyny są niepotrzebne.

Gość Szczęśliwy mąż ...
znaczy... nie polecasz ?