Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia .........

On chce odejść..

Polecane posty

Gość Joasia .........
znaczy sie wal

Gość Joasia .........
megi88 a w jakim jest wieku? i dobrze ci z tym ze jest jak jest?

Gość HMS..ZZF....Petard
Acha..Należy pamiętać aby przed zastosowaniem pianki dokładnie oczyścić i wysuszyć powierzchnie gumowe.

Gość hienka z okienka
Ale z ciebie idotka jestes jedna z wielu kobiet ktore na siłe chca wyciągnac facetów przed oltaz a potem skarza sie na męza że nie dobry że sie nie układa;/ Po co wam slub czy to cos zmienia? JAkbym była facetem to bym uciekała przed taka kobieta jak ty gdzie pieprz rosnie!

Gość Joasia .........
no ale chcielismy zalozyc rodzine! dla mnie slub to tylko dopelnienie milosci, oczywiscie ze to nic nie zmienia :/ zabolalo mnie po prostu to , że z tą dezycją tyle zwlekał :/ jak wszystko jest juz pozalatwiane, przeciez mogl sie nie godzic :/

Dlaczego od razu "ciągnie". Przecież decyzję o ślubie podejmuje się wspólnie. Jeżeli nie chciał to mógł zaprotestować. Przecież nie stała z nożem przyłożonym do jego przyrodzenia grożąc,że mu coś obetnie jak się nie zgodzi:). Chyba nie stałaś:)? Lepiej, że rozmyślił się teraz niż w dzień ślubu. A Ty nie możesz być zawieszona w przestrzeni i czekać na jego decyzję w nieskończoność bo taka niepewność Cię wykończy.

Gość Szczęśliwy mąż ...
No się zwaliłem :D

Gość Joasia...........
zajebisty sylwester bede miala.. chyba caly przeplakany i jak tu z takim nastrojem wejsc w nocy rok :/