Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzut o ściane

straciłam prace

Polecane posty

Gość rzut o ściane

dziś byłam ostatni raz w pracy ,jestem rencistką bo choruje na padaczke ,od nowego roku zmienily sie przepisy o zatrudnienu takich ludzi jak ja ,mój pracodawca powiedział że JESTEM NIE PRZYDATNA myśle że może lepiej było takich jak ja odrazu do komór gazowych niż wprowadzać takie przepisy żebyśmy zdychali w upokorzeniu

Gość cvzczfa
Pewnie nowe przepisy nie pozwalają mu na zatrudnienie Ciebie. Jeśli jest inaczej, to niestety, ale pracowałaś u zwykłego gnoja. Współczuję. :(

Gość no i sparta będzie
dla oszczędności banda tuska wprowadziła nowe przepisy ,że niestety tacy jak ty chorzy na epilepsje nie dostana dofinansowania przez co pracodawcom nie opłaci sie was zatrudniać ,sytuacja wasza bedzie nie do pozazdroszczenia ,do pracy nikt was nie zechce ,pomoc wam sie nie należy(bo gówniana renta) tylko konkurencje dla rumunów będzecie robić

Gość bim bom za 5 dwunasta
zapowiadane cuda chudego ruja się ziszczają :classic_cool:

Gość twoja m
kapitalizm

Gość nie kapitalizm tylko
tuskizm

Gość 98983213
ale ja trochę nie rozumiem, to dlaczego pracowadwca cię zatrudnił? co robiłas w pracy i dlaczego jestes teraz nieprzydatna?

Gość vgygv
jest nie przydatna ,bo pracodawca nie dostaje za nią dofinansowania z PEFRON ,czyli na jej wypłate teraz sam musiał by dawać z własnej kieszeni ,a do tej pory za zatrudnienie inwalidy czy rencisty pracodawca dostawał pieniądze czyli dla niego czysty zysk Rudzielec i jego banda to zmienili i teraz tacy ludzie sa dla pracodawców NIEPRZYDATNI

Gość rzut o ściane
głosowałam ,ale nic w swoim programie nie mówił że taki cuda zrobi

Gość szczęśliwego nowego
tylko sie POspiesz, bo od 01 stycznia 2012 r. rośnie akcyza na gaz! :classic_cool: Precz z PiS! PiS to zło i wstyd dla POlski!

Gość a zastanowiłaś
się , przed głosowaniem , że obiecywał nam też drugą Irlandię i nie wspomnę o innych obiecankach .

Gość a zastanowiłaś
Ty gówno obesrane , głosuj dalej na Platfusów !!!! twoja wola , Pis bynajmniej dbał o naród polski , a z resztą i tak to do twojego pojebanego łba to nie wejdzie.

Gość rzut o ściane
ja teraz widze że PO to cyniczni oszusci ,ten pracodawca np koszty podniesienia składki rentowej która wchodzi od nowego roku przenosi na pracowniów których zatrudnia na kaleki na inwalidów poprostu zmienia im umowy o prace

Gość tzn jak się
przepisy zmieniły?

Gość To ja was pogodzę i powiem
Że PO, PiS, SLD, PSL, Palikotek i reszta postkomunistycznego kurewstwa z okrągłego stołu to takie same ścierwa. Różnią się tylko kosmetyka 🖐️

Gość tzn jak się
ale nie będzie już dofinansowania do zatrudniania niepełnosprawnych czy jak?

Gość ja żre suchy chleb
nie wiem co będzie teraz ,trzeba będzie chyba sznur na szyje przez tą bande zrobili wszystko cichaczem ,ludzie są zwalniani z Zakladów Pracy Chronionej a ci co zostają mają tak zmienione umowy że wrazie zwolnienia nie dostaną nawet tzw Kuroniówki

Gość jak to nie dostaną kuroniówki
?

Gość olimpia ricci
z moją mamą rozwiązali umowe jest chora wlaśnie na epilepsje ma 53 lata od wczoraj nic tylo płacze ja sie ucze i nie wiem co z nami teraz bedzie

a dlaczego z mamą rozwiązali umowę? Może jest szansa, żeby się odwołać do sądu?

halo tam[czesc[halo!!!!

Gość olimpia ricci
moją mame wywalili jak śmiecia bo zmieniły sie przepisy i tak jak już tu wcześniej ktoś pisał pracodawcy by musieli sami placić jej pensje a nie tak jak do tej pory za zatrudnienie ludzi kalekich i chorych pracodawcy na ich wynagrodzenie dostawali kase z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych,odwołania nie ma bo taki los spotyka od Nowego Roku wiele osób niepełnosprawnych dzięki rządowej ustawie żeby zdychali

Gość nicoooo
no a dlaczego nie dostana kuroniowki ,hallo

Gość edfwwew
za glupia padaczke a ty juz masz kurwa rente? grrrrrrrrrrrrr :O

Gość cóś z ucha strzeliłam
obniżają zarobki ,jakoś przy umowach o prace kręcą to co mają płacić pracodawcy toznaczy wyższą składkę rentową przy umowie tak robią że idzie to z pensji tego niepełnosprawnego i jest jakoś tak że musi sie chyba zarabiać jakąś kwote żeby wrazie zwolnienia mieć tą Kuroniówke a tym inwalidom tak obniżyli zarobki że nie dostaną nic ,mój wujek pracuje w takim zakładzie Inwemer oni sie nazywaja to nawet potrafią im za nadgodziny nie płacić jak ktoś sie upomina to won na bruk i teraz właśnie te umowy tam ludzom zmieniali