Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdwuhdewuehywu

przeglądam właśnie zdjęcia naturystów i zastanawia mnie

Polecane posty

Gość hdwuhdewuehywu

przeglądam właśnie zdjęcia naturystów i zastanawia mnie czem prawie połowa osób ma białe ślady po kostiumach- skoro maja odwagę się obnażyć to po co wcześniej opalali sie w kostiunmach? to samo dotyczy kobiet topless - tez maja białe śladypo stanikach.... ktoś mi to wytłumaczy? a drugie moje pytanie: czy da się być naturystą i nie wylądować z nagim penisem w internecie?

1. Bo miejsc dla naturystów jest mało, a w kostiumie opalac się można w wielu miejscach dlatego siłą rzeczy w kostiumie opalaja się częściej. 2. Da się, dlaczego nie?

Gość princessa9292
dlaczego nie? bo mam wrażenie ,ze chyba po każdej plaży naturystów lataja z aparatami bo w necie sa miliony zdjec z tych plaż , nie tylko ludzi ktorzy pozuja do tych zdjec ,ale tez przypadkowych ludzi ktorych miny mowią,ze nie są zadowoleni tym faktem...

Gość umcia umcia
a co, byles na plazy naturystow i obawiasz sie, ze ktos zrobil zdjecie twojego olowka i potem umiesci je winternecie? :-)

No to trzeba jeździć tam, gdzie nie wzbudza to aż takiej ciekawości albo korzystać zz dzikich plaż na których nikogo nie ma.

Gość hhiasuehywu
no wlasnie nie byłem ,ale myślałem o naturystycznych wakacji ,ale ten brak prywatnosci w dobie internetu i aparatów cyfrowyh mnie powstrzymuje przexd tym...

Gość hhiasuehywu
nei_nei - a możesz polecić jakieś miejscówki? z dzikich plaż też widziałem zdjęcia robione z ukrycia...nie tylko na tlocznych plażach robią zdjęcia... wogole mam fantazje erotyczna uprawiac seks na plaży ,ale nie chciałbym poźniej wyladowac na smogu czy innym redtube...to by było okropne....

Gość hhiasuehywu
nei_nei - co do twojego pierwszego postu to twoja argumentaja jest żadna w przyprzadku kobiet opalajacych sie topless - akurat topless mozna opalac sie na wiekszosci plaż świata,wiec skad u nich białe ślade po staniku? a najbardziej dziwia mnie kobiety ,ktore nie raz widuje na plazach : a mianowicie opalaja sie w kostiumach i w połowie opalania dopiero zrzucaja stanik - to skoro nie wstydzą sie pokazac biustu to czemu nie zdjely stanika na samym poczatku opalania,zeby miec równomierną opaleniznę, a nie zdejmuja po czasie gdy maja juz białe ślady? bez sensu

W kostiumie możesz się opalac nawet na trawniku w centrum miasta. Jakoś nie widziałam jeszcze opalającej się tak kobiety topless. A poza tym mnie naturystyczne plaże sa niepotrzebne i tak nie mogę się opalac.