Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noworocznie

82kg/ 166cm wesele 25.08 // dunkan, sb, vitalia?

Polecane posty

Gość noworocznie

dziewczyny ile chudłyście na tych dietach?? w kwietniu mam zamiar kupić sukienkę ślubną.... ile mogę schudnąć do tej pory? od razu zaznaczam.. to nie ejst dieta na chwilę.... przeraża mnie myśl, jak będę wyglądać w sukni ślubnej... jak będę wyglądać w stroju kąpielowym w podróży poślubnej... poza tym chcemy dość szybko po ślubie starać się o dzecko... nie chcę zachodząc w ciążę wyglądać jak ciężarna... ps. dopadło mnie jojo...

bezpiecznie, bez dużych wyrzeczeń ze zrównoważoną dietą to 4 kg na miesiąc, czyli teoretycznie możesz schudnąć 32kilogramy jeśli nie zabraknie Ci silnej woli oczywiście. Najlepiej to oczywiście połączyć z ćwiczeniami.

Gość noworocznie
No nieźle... 32 kilo... to jakaś niewyobrażalna rzecz ;) wątpie czy moja skóra by to przeżyła dobrze..i tak nie jest w najlepszej kondycji... ale w każdym razie... wow :D ale zadowole się nawet 17kg ;pp (taa.... NAWET ;) )

Dlatego jeśli nie chce się doświadczyć jako skutku ubocznego diety obwisłej skóry nie chudniemy więcej nic kilogram na tydzień. Jeśli chcesz schudnąć 17 kilogramów to ograniczasz swoją należną dawkę energii o 500kcal dziennie, odstawiasz nadmiar tłuszczy (te złe z czerwonego mięsa, te na których smażysz i te ukryte w słodyczach), ograniczasz produkty o wysokim IG, czyli te zawierające cukry proste, białko zostawiasz w normie fizjologicznej tj 1g/kg nmc. A i zero piwa! Inne alkohole bardzo okazyjnie. Ćwiczenia pomogą na skórę, ja bardzo lubię ćwiczenia tej pani, niby pół godziny dziennie a efekt ładnych mięśni na nogach i mniejszego brzuszka po miesiącu (a ćwiczyłam 3,4 razy w tygodniu) http://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI poprzeglądaj te filmiki może akurat inny Ci spasuje:) Życzę Ci powodzenia!

Oczywiście że tak ,wracaj na forum bo tam straszna cisza.Potrzeba nam kopa.POZDROWIONKA

Wpisało mi stary post sorki.Wpisz w gogle nierygorystyczna truskafki kafeteria polecam