Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filonka24

Znajdę tu jakiegoś miłego Pana? :) od 25lat

Polecane posty

Gość Zrozpaczony...
co robiliście na "Sylwestra" ?

Gość Zrozpaczony...
Filonka24, jak spędziłaś Sylwestra ? Sam zszedł ? :D

Pisałam wcześniej, że u znajomych :). Mam tak cholernie słabą głowę że wypiłam trochę szampana i wina a nadal czuję :D

Gość Zrozpaczony...
Pytałem o Sylwestra, mojego starego kompana od miodu i dziewic. Aż dziw bierze że nie protestował :D

Gość Zrozpaczony...
ale jakże barwnym

Gość ale jestes niesforny
UNMO - jestes juz niesmaczny , jak z kazda chcesz sie umawiac, kazda bajerujesz, latasz za dziewczynami samotnymi.O fuuu.Latawiec jestes. Fionka jestes fajna babeczka, ale daj sobie z tym latwcem. Czytam Cie i jestes inteligentna babeczka. Wybierz kogos innego tu.

ale jestes niesforny UNMO - jestes juz niesmaczny , jak z kazda chcesz sie umawiac, kazda bajerujesz, latasz za dziewczynami samotnymi.O fuuu.Latawiec jestes. Fionka jestes fajna babeczka, ale daj sobie z tym latwcem. Czytam Cie i jestes inteligentna babeczka. Wybierz kogos innego tu. Co ty mozesz o mnie wiedziec ?? nie rozumiem o co ci chodzi ??

Gość ale jestes niesforny
trzeba byc stateczny facetem.Upatrzec sobie jakas konkretna babeczke , a nie tak do kazdej slodzic na topikach.Robisz duzy blad UNMO.

Gość Zrozpaczony...
"Upatrzec sobie jakas konkretna babeczke" Zazdrość cię zżera ? :D

czlowieku mysle ze ty tylko tym forum zyjesz upatrzyles sobie ludzi zgrywasz psychologa ;D poczytaj sobie rok wilkolaka strona 27 taki fajny cytat

Gość Synek19
Hej wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam

Gość Zrozpaczony...
Miało być zabawnie ,a jest żałośnie. Jestem zrozpaczony. Tymczasem ...

Gość ladaco po mutachi
autorka to przegraniec i nieudacznik,cale godziny przed sylwestrem spedzala na kafe:O,a poyem udawala ze gdzies wychodzi :ONADAJE SIE DLA TAKICH NIEUDACZNIKOW jak ci frajerzy z kafe,facetow tu nie ma,tylko zera.

Ale jesteś niesforny, dzięki za miłe słowa. Nie znam UNMO więc nie mam prawa ani go bronić ani Ciebie popierać, na pewno nie ma co się kłócić w Nowym Roku :) Ja zaraz jadę na świąteczny obiad i Wam też radzę zrobić dziś coś nietypowego i zacząć aktywnie Nowy Rok :D

Gość CrystalPalace.
ladaco po mutachi Nic dodać nic ująć, obstawiam że urodą i figurą też nie grzeszy. :D:classic_cool:

Gość CrystalPalace
Poszła się wysrać, poczekaj nieudaczniku.

Gość ladaco po mutachi
fajni faceci nie interesuja sie szarymi myszkami jaka ta wywloka reprezentuje:O widac ze ropucha to stala bywalczyni kafeterii:O🖐️

Gość CrystalPalace
Musi trochę poudawać ża zajęta czy wychodzi, żeby wyhaczyć frajera. :D

Gość kolejna naiwna zaba letycja
Co za przyjebana desperatka, jeżeli ktoś odpisuje nawet dlatego że zalozyl topik,komuś kto kto nie ma krzty szacunku do płci przeciwnej jak choc ten egoiste31 czy drugi unmo, czyli dnu'' mówi samo za siebie. żałosna nie wiadomo ile letnia kobieta,na banm mająca wuecej lat niz przy niku, naiwnie wierząca w prawdziwą miłość i w to że tacy jak egoiste czy inne bajeranci z kafe - typowi ruchacz, lovelas i cfaniaczek - będzie jej ''kólewiczem'' (buahaha) Paszczurzyca albo spaslaczka w jednym.

Egoist nie okazał mi w żaden sposób chamstwa. Nic do niego nie mam. A za inne rzeczy, które wypisuje nie odpowiadam, ani się w to nie zagłębiam. Poza tym ciekawi mnie co wy tak o tych pasztetach i paszczurzycach mówicie, przeciętna kobieta jest na ogół dużo ładniejsza i bardziej zadbana od przeciętnego faceta. Chociaż wśród mężczyzn są wyjątki, oj są ale na pewno takie prostaki jak tu siedzą typu CristalPalace do nich się nie zaliczają, bo atrakcyjność mężczyzny w dużej mierze zależy od jego inteligencji. Szarą myszką niestety nigdy nie byłam :P (przykro mi UNMO) Czytam co tu piszą żeby się trochę zrelaksować przed jutrem... bo niestety weekend się kończy za wcześnie...

Gość Zrozpaczony...
Jak bolec ? :D

Gość buahhhahhhaa
Filonka24--> Wez juz spierdalaj denna srako :O