Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktrx3

seks - już nie tak jak dawniej ; l

Polecane posty

Gość ktrx3

Witam panie czy dziewcząta. Dawniej seks z moim chłopakiem był cudowny, gra wstępna wspólne pieszczenie intymnych częśći ciała, wkładanie penisa do pochwy itp. teraz nie sprawia mi to takiej samej przyjemności co kiedyś, nie chodzi o to że nie jest całkiem przyjemnie tylko poprostu uważam że jest dość monotonnie. Co o tym myślicie ?

Gość Juuki
niestety - tak jest i to juz nigdy nie wroci

Gość ktrx3
; l w wieku 23 lat ? nie sądzicie może że to jeszcze zbyt młody wiek żeby seks się znudził ?

Gość Juuki
z jednym parterem, to juz nigdy nie bedzie super, chyba, ze po dluzszy czasie przerwy

Gość ktrx3
Uważasz, że zmiana partnera jest jedynym wyjściem ?

Gość sambaaaaaaaaaaa
tez tak mam ale my to urozmaicamy sobie np mowymi zabawkami albo zelami jakimic i cos prubujemy zmieniac ... narazie siebei nie planujemy zmienic

Gość sambaaaaaaaaaaa
moze kup jakas bielizne sexy sobie ponczochy pas do ponczoch ladny staniczek i jakis maly zel do masazu badz erotyczny zwiekszajacy doznania i powiedz ze ma byc inaczej :)

Gość sambaaaaaaaaaaa
w takim wieku nie mozecie popasc w monotonie wyciagnij go na spacer gdzies za maisto zuc sie na niego zrub mu lodzika mysl dziewczyno

Gość ktrx3
No napewno, też nie jestem taka żeby dla seksu zerwać z obecnym chłopakiem i polecieć do innego. Owszem my także próbowaliśmy nowych pozycji, zabawek no ale coż, nic z tego, czy istnieje opcja żeby poczucie monotonii podczas stosunku upłynęło z czasem ?

Gość ktrx3
rozmawiałam z nim na ten temat, twierdzi że seks ze mną to najwspanialsza rzecz jaka go w życiu spotkała i wcale nie odczuwa żadnej monotonii, a więc wynika z tego że ze mną jest problem ; /.... a co do lodzika to jest to pomysł, tylko że rraczej bardziej go to podnieca aniżeli mnie ;P, może minetka..... nie wiem ale także uważam że w tym wieku nie można popaść w taki stan...

Gość ktrx3
Trzeba próbować...

Gość mariner
juuki ma racje . Seks co drugi lub trzeci dzien smakuje inaczej niz ten codzienny, Polecam tez podrecznik Tantry ( lacznosc z Bogiem przez seks) ale jak znam zycie to jemu kazesz przestudiowac a sama bedzie leniwie czekac co to przyniesie ! Seks nie smakuje ?! klania sie lenistwo umyslowe! Trzeba szukac literatury napisac do Tiny itp anie biadolic i zastanawiac sie nad zmiana chlopaka.

Gość ktrx3
Dzięki za rade z tym podręcznikiem, natomiast mariner, powiedz z jakiego powodu przypuszczasz, że sama go nie przeczytam tylko będę kazała mojemu chłopakowi to zrobić, skąd ty możesz mnie znać, weź na drugi raz zanim coś napiszesz zastanów dobrze, to taka moja rada w zamian za rade z podręcznikiem.....