Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka niewiadoma

Test po 3 tyg - wiarygodny?

Polecane posty

Gość Wielka niewiadoma

Hej dziewczyny :) Jak myślicie, czy test po 3tyg od spodziewanej miesiączki jest wiarygodny? Pozdrawiam

Gość Wielka niewiadoma
A skąd wiesz? Miałaś takie doświadczenia? Ja wychodzę normalnie z siebie ;p

Gość nazwę sie jakoś
zależy czy wyszedł ci pozytywny czy negatywny. Pozytywny jak najbardziej wiarygodny. a negatywny, no cóz rożne rzeczy mogą przesunąć okres.

Gość Wielka niewiadoma
No ja negatywny, bo na niego czekałam hehe ;p Ja czułabym, że jestem w ciąży. A przestałam brać tabletki anty we wrześniu, i wydaje mi się, że to jest przyczyną :P I tak Dla pewności idę w poniedziałek do gina ;p

Gość nazwę sie jakoś
po tabletkach mogą sie różne schizy dziać, do pół roku a u niektórych nawet do roku.

Gość NoICooo
Nie chce Cię straszyć, ale ja poszłam na beta HCG, wynik 45. Potem zrobiłam 2 testy rano, po 8 h snu, 4 dni po terminie miesiączki o czułości 25 i nic, jedna kreska. Chyba bardziej wierzyc trzeba wynikom HCG

Gość nazwę sie jakoś
NoICooo może za wcześnie było na test z moczu. Beta dosyć szybko wychodzi, a test z moczu dopiero jakiś czas po zagnieżdżeniu komórki jajowej. Tak naprawdę to test ciążowy może fałszować tylko pozytywny wynik w szczególnych wypadkach a jak jest negatywny to zazwyczaj jest za wcześnie zrobiony.