Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DżejDżej

Jak namówić ją do noszenia pończoch?

Polecane posty

Gość DżejDżej

Jak namówić dziewczynę aby nosiła pończochy/gorset? Mnie strasznie podnieca widok dziewczyny w pończochach i szpilkach, a ona nie chce się tak ubrać. Nie mówię, że na co dzień, ale wtedy, gdy się ze mną kocha.

Gość że co?
upokorzona i zawstydzona że ma na sobie pończochy :O wspolczuje ci , baardzooo:O do autora, małymi kroczkami musisz ja do tego przekonywać;) sporóbuj najpierw poprosić ja aby zalożyła podwiązki;)

Gość Maleeńka
ja sama uwielbiam pończochy, ale uważam, że nie ma co dziewczyny do nich zmuszac. Może sie wstydzi?

Gość flrmf3kfmk3mf
moze kup jej najpierw odpowiednie rajty i obuwie?

Gość Kapral Klinger
Pewnie jesteś skazany na legginsy lub grube czarne rajstopy... a nie daj boże na antygwałty... Mi się akurat z żoną poszczęściło w kwestii stylu ubraniowego i bieliznianego. Ty swojej już nie zmienisz.

Bielizna a bielizna to też różnica. Jeżeli podobają ci się wyzywajace, "dziwkarskie" gorsety i szpile to dziewczyna może być zniesmaczona tym, że miałaby coś takiego na siebie założyć jak i twoim brakiem gustu. Jeżeli odmawia noszenia eleganckiej bielizny, takiej "z górnej półki" to masz większy kłopot. Albo nieumiejętnie się do tego zabrałes, albo twoja dziewczyna ma jakieś kompleksy na temat własnego ciała, bo o ile znam kobiety, to więcej z nich ma fiola na punkcie ekskluzywnej bielizny niż biżuterii.

Gość mariner
SAM ZALOZ PONCZOCHY ipolaz po mieszkaniu z golym tylkiem A POZADROSCI CI ! Zareaguje ! masz jak wbanku !

Gość bardzo znudzony mąż
Moja zaczęła nosić pończochy w wieku 35. Wcześniej też nie chciała o nich słyszeć, a teraz praktycznie wogóle nie używa rajstop. Z czasem gust się zmienia. Teraz ma 40 i po 10 latach przekonywania wreszcie dała sobie zafundować (na gwiazdkę) kolczyk intymny.

Gość bardzo znudzony mąż
ja mam PA od 5 lat

Gość Magdaaaaaa
Kup jej na prezent

Gość bardzo znudzony mąż
Jak ci bardzo zależy przelicz ile ma pad rajstop, kup pończochy i podmieńpara za parę. Tylko musisz za parę grubych rajstop kupić parę grubych pończoch. Z tym nie ma teraz problemu bo kupowałem swojej żonie nawet 100Den.

Gość Magdaaaaaa
100DEN to raczej wodery :))

Gość Magdaaaaaa
Szczególnie w cieplejsze dni ,nie wyobrażam sobie noszenia rajstop. Również zmieniła się za namowa męża.Trzeba tylko uważać w autobusie, masz króktą sukienkę i jak wyjdzie koronka lub nagie udo to zaraz wszyscy sie gapią

Gość sasanka89
kup jej w prezencie cos takiego...ale nie zmuszaj jej i nie narzucaj zeby nosila to wtedy kiedy Ty tego chcesz. porozmawiaj z nia, powiedz, ze Cie to kreci i w ogole..

Gość bardzo znudzony mąż
dzięki temu, że są takie grube moja nosi pończochy także w zimie.

normalnie!!!! ZAKLADAJ TE JEBANE PONCZOCHY BO CI NAPIERDOLE GALY W TYM STARYM ROKU I TAK CI ZOSTAB=NIE DO NOWEGO !!!! ZAKLADAJ PONCZOCHY BO WYJEBIE TV PRZEZ OKNO I SKONCZY SIE PIERWSZA MIŁOŚĆ !!!! :classic_cool: hahahahahaa

Gość mąż pończoszek
trudna sprawa, nie każda Pani tak lubi, nie wiedzą, że wyglądają w nich bosko?

Gość Arkadios
Trudne. Mnie się nie udało. Kupiłem żonie pod choinkę i co? Nic. Obśmiała, schowała do szafy i przez rok nie założyła.