Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie śpiewa enya

Odszedł...umieram...

Polecane posty

Nie wiem co dalej,leze w lozku i płacze,nadszedł moment ,kiedy jestem zupełnie bezradna,gdy nie moge nic zrobic...

Gość dzrtryrutyiuy
umarl? na co?

nie umarł tylko poszedł do młodszej baby

jak mozna przekreślić wszystko w jednej chwili,bez mrugniecia okiem?ps.on żyje i ma się dobrze.

z tą młodsza babą to podszyw,sama mam 22 lata.

Gość _Violetta_
Biedna, doskonale wiem co czujesz.. Czas goi rany. A raczej przyzwyczaja do bólu

Gość dzrtryrutyiuy
skoro nie umarl tylko ruchacz poszedl do dzi.wki to za czym placzesz? placze sie jak umra ukochani rodzice albo ktos kto nas bardzo kochal, a on cie ma w dupie czemu wiec placzesz??? to nielogiczne

Gość tego nie spiewa enya
powiedział ze 22 lata to już stara prukiew

Gość maru
Mój też znalazł sobie 20 lat młodszą ,ale nie wzięła go do siebie niestety....po paru miesiącach powrócił jak zbity pies i siedzi z podkulonym ogonem! Głowa do góry kobieto, świat nie kończy się na facetach!Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku 2012 !

Gość _Violetta_
Tego kwiatu pół swiatu a 3/4 chuja warte :) Nie martw sie, nie był Ciebie wart widocznie

maru z tą młodszą to podszyw pisał,nikogo sobie nie znalazł albo znalazl a ja o tym nic nie wiem i inny powod wymyślił,nie mam już sił,spałam tylko 2 godziny,napisałam mu 2 smsy ale nie odpisal:-(

powiedział,że mi nie potrafi zaufać,uwierzyć,że jestem nieszczera.Wiecie jak to boli gdy człowiek jest szczery i lojalny a osoba ktora kocha zarzuca mu kłamstwa...skreslił wszystko jakbym conajmniej go zdradziła,w jednej chwili kopnał mnie w tyłek...

bez słowa odszedł ? wiem co czujesz, bo to boli i to bardzo. Mnie też kiedyś zostawił , dla mojej "przyjaciółki". Byłam wtedy jak wrak człowieka, jeździłam do niego i błagałam żeby wrócił , a on się śmiał i przy mnie pisał wtedy z nią sms.. W końcu rana się zagoiła, wyszłam z dołka, zaczęłam żyć normalnie, poznałam innego chłopaka i role się odwróciły tym razem on prosił i chciał wrócić ale było już za późno..

Gość maru
Nie przeżywaj ! Nie warto! Zadbaj o siebie, zrób coś np.nową fryzurę albo kup nowego ciucha!

Ale popatrz chciałabyś żeby teraz wrócił ? Bo ja już bym wolała pocierpieć i zapomnieć, dlatego że żyłabym w ciągłym strachu, że znowu może mu coś odwalić i znowu może odejść bez słowa... Daj sobie spokój, chociaż wiem, że jest ciężko jak cholera!

maru ja chyba najbardziej przezywam to,ze z jego ust takie piękne słowa płyneły,że było fantastycznie i w jednej chwili coś sobie ubzdurał i mnie zostawił,czuje się jak taka zabawka,jak nic niewarta lalka ktora jak sie znudzi,wyrzuca się do kosza,niepojęte jest dla mnie jak z tak błahego powodu można wszystko przekreślić w jednej sekundzie.

Gość maru
Nie warto w życiu ślepo wierzyć ludziom , trzeba mocno stać na własnych nogach i mieć poczucie własnej wartości....Nie pokazuj ,że Ci na nim zależy, że tęsknisz (chociaż w sercu Ci ciężko)...Najwyrażniej on szukał pretekstu, aby odejść , nie ważne czy miał naprawdę powód.To był dupek nie wart Twojego uczucia, lepiej ,że sobie poszedł...

Nati Zet wiesz nie odszedł bez słowa,powiedział,że to koniec i dlaczego,tylko wiesz kochana chodzi o to,że przeraziłam się gdy on mnie zostawił od razu upierajac sie przy swoim,bez mrugniecia okiem,dla mnie to chore,ja byłam dla niego NIKIM ,pokazał mi to wczoraj...

Gość maru
Skarbie ! Ja mojego eksa nie przyjęłam, jesteśmy po rozwodzie, a sąd mu przyznał pokój....Musiałabym go spłacić ,aby sobie poszedł w cholerę ,chociaż rozwód jest z wyłącznej jego winy, takie mamy prawo w PL....

Gość maru
Mnie idzie już 7-y krzyżyk, ale Ty jesteś młoda i poszukaj sobie towarzystwa, z którym będziesz mogła np.iść na Sylwestra, nie musisz mieć swojego partnera, ludzie bawią się często wspólnie...

to mnie chyba najbardziej boli,ze byłam szczera a on mi wmawial,ze nie,ze robie z niego idiote,kurwa ale jak mozna skreslic wszystko od razu w jednej chwili,nie wiem kurwa..oczy mi tak spuchły,że nic przez nie nie widzę..

Gość maru
Nie ważne co powiedział....niech spada! Życie takie jest (niestety),że nie zawsze traktuje nas uczciwie....Los bywa świnią!

Gość maru
Ogarnij się! Dziś Sylwester....szkoda łez! W 2012 r. znajdzie się na jego miejsce super facet ! Tego Ci życzę !

Gość odszedł bo
byłas kiepska w klcki lego , nie dawlas marudziłaś , nikt od ideału nie odchodzi

Gość gfhnjhj
ile masz lat i ile czasu byliscie razem? zarzucic ci bycie nieszczera? oszukalas go moze?