Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie śpiewa enya

Odszedł...umieram...

Polecane posty

Gość kartofel nie obrany
Nie rozumiem kompletnie jak można się poniżyc i po czyms takim jeszcze pisać sms-y i latać za kimś kto mial nas głęboko w d.... Spotkałam sie juz z wieloma takimi przypadkami gdzie dziewczyny robiły z siebie totalne idiotki i pośmiewisko.Ze chłopak,mąż je zostawił a one latały błagały dzwoniły. Ja mie wiem jak nawet byście przebłagały ,żeby wrócił to jak byście sie z tym czuły? Bo ja nie wiem czy potrafiła bym być z kimś takim ktory z litości wrócił bo mu sie żal zrobiło.A i tak prędzej czy pózniej kiedy dotrze do niego ze zrobił blad po prostu zabierze dupe w troki i heja banana.Głupie babska

Gość a mnie moj powiedzial,ze nie
wie co do mnie czuje,po poltora roku :( ciezko mi,choc minelo juz pare tygodni.Moj wybral granie na kompie,palenie marihuany,czy to nie porazka?Ale moze tak dla mnie lepiej skoro on jest taki... jakby odszedl do innej to by bylo inaczej,a tak :( skoro sobie tamten cos ubzdural to znaczy ze pewnie ma inna i chcial to jakos skonczyc a nie chcial powiedziec,ze poznal inna. ja niby sie trzymam,ale ciezko :( kolejny facet do dupy :( tez mam 22lata prawie 23. czuje,ze juz nikt ciekawy mnie nie czeka.moze mialam juz swoja szanse :(

Gość a mnie moj powiedzial,ze nie
ale o czym pisaliscie w tych emailach? wiesz kazdy ma inne pojecie zdrady,moze mu przejdzie...jesli nic w tych meilach nie bylo niestosownego.

Gość tego nie spiewa enya
pisalismy o dupie maryny,doslownie kilka nic nieznaczacych maili bez zadnych podtekstow,no zupelnie nic

Gość ehh ale pokazalas mu je??
czyli chyba jednak szukal pretekstu do rozstania.

on wiedzial,ze ja mu dalam tego maila,tlumaczylam mu,ze napisalismy kilka nic nieznaczacych ale on stwierdzil,ze z nim pogrywam no i mnie zostawil.

no nie wiem moze i mial prawo byc zly,poczuc sie urazony czy cos ale zeby od razu wszystko konczyc w ulamku sekundy?to mnie boli,gdybym wiedziala,ze on tak zrobi to bym nawet maila mu nie dala

Gość o maTko!
mrau, jesteś bardzo silną kobietą. Oby takiech więcej było.

pisalam z nim,powiedz ,ze to definitywny koniec...Dziewczyny ja usycham,serce mi rozerwalo...

Gość moj byly tez pali to plus jesz
mi tez by sie nie podobalo gdyby moj facet pisal sobie nieznaczace wiadomosci,niestety.

co teraz,jak sie otrzasnac,jak zapomniec,kurwa nie da sie...

Gość sama w wigilie
Hej;) głowa do góry, powiem Ci, że ja przechodziłam to samo, mój wiecznie zarzucał mi nieszczerość i kłamstwa, mimo, że ja byłam lojalna i wierna jak pies, zostawił mnie w wigilie;) możesz zresztą zajrzeć do mojego tematu;) Ten typ tak ma, a Ty wejdz w Nowy Rok z podniesioną głową, napewno znajdziesz kogoś, kto będzie Ci ufał i z kim będziesz szczęśliwa

w ogole mam ochote zasnac i sie nigdy wiecej nie obudzic:-(

opisze dokladnie o co chodzilo,jakis czas temu pisalam z tym kolega w zartach o przytulaniu etc takie tam podobne,ale wtedy z moim jeszcze nie bylam,poza tym on o tym wiedzial od poczatku,nie bylo tematu,tamten sie odezwal po dlugim czasie wiec dalam mu swojego maila,wymienilismy dosłownie z 5 wiadomosci o dupie maryni bez zadnych podtekstow a moj sie wkurzyl i mysli,ze ja pisalam z nim tak samo jak wtedy gdy nie bylismy razem,a przeciez nie zrobiłam nic złego,ocencie obiektywnie czy to powod do zakonczenia zwiazku?tym bardziej,ze z tym kolesiem nic mnie nigdy nie laczylo,ot takie wyglupy.

i tego nie ukrywalam w ogole przed moim,kocham go i w zyciu nie zrobilabym mu zadnego swiństwa,juz sama nie wiem...

ogolnie atmosfera nie byla najlepsza,ma pretensje,ze czekal na odpowiedz ode mnie,na smsa a ja w tym czasie pisalam maile...

dość to wszystko chaotyczne-wiem,ogolnie pokrotce chodzi o to,ze mój myslal,ze pisalam z nim takie maile jak wtedy gdy rozmawialismy z tym kolega,no ale wtedy nie byliśmy razem,myślał,że piszemy o seksie i tym podobne,wtedy to było w żartach,nic wiecej,a teraz jak z nim pisałam to zupełnie normalnie,bez zadnych podtekstow,doslownie 5 maili,no ale nic go nie przekonuje i mysli,ze pisałam z nim o cholera wie czym.

Gość A po co piszesz przytulaniu
z jakimś kolegą? Też byłabym zła

Gość volver2012
Odszedł, ponieważ odkrył, że pisałaś z kimś maile?

o przytulaniu nic nie pisalam teraz,pisalismy wtedy gdy ja jeszcze ze swoim nie byłam nawet i to w zartach w dodatku,a on od poczatku wiedzial o tej rozmowie i myslał,ze teraz tez z nim o takich rzeczach pisałam,co jest nieprawda,powiedzial,ze mi w nic nie wierzy juz i nie ufa jakbym go conajmniej zdradziła

ja przed nim tego nie ukrywałam,w kazdej chwili mogł sprawdzić,ze mu dalam tego maila i z nim kilka wiadomosci wymieniłam,ale bron Boze bez zadnych podtekstów,no ot zwykłe smsy typu co robisz na sylwestra

Gość A po co piszesz
ja nie byłabym zadowolona gdyby mój pisał wogóle z kimś, a jakby o przytulaniu było to za czuprynę wytarzałabym

ale ja z nim nie pisałam o przytulaniu!to było kiedyś,nawet nie byłam z moim wtedy!

tam miało być wiadomości* ocencie to jakoś obiektywnie:-(

Gość maru
Daj sobie spokój, to nie był poważny związek ....jeszcze sobie życie ułożysz..Wiadomo,że byś chciała, aby było inaczej ,ale czy zawsze jest tak jak my tego chcemy? Z tej znajomości wyciągnij wnioski na przyszłość.