Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EHHHhhhhhhhhhhhhhhh

Urodziłam dziecko i zestarzałam się...............................(((((((((

Polecane posty

Gość EHHHhhhhhhhhhhhhhhh

Długo nie chciałam dziecka...w ogóle pewnie ale o tym ciiiiiisss Kiedy go nie miałam to czułam co prawda że latka leca, ale jakoś tak zawsze wyglądałam i czulam się lepiej niż rówieśniczki. Jak urodziłam to przez rok napędzała mnie siła hormonów a po tym okresie zaczęłam dodkliwie odczuwać brak ich działania-czyli poziom ich spadł((((((i teraz juz muszę liczyc sama na siebie pomyślałam. Czuję że się sypię-że przydałby mi się komplety badań na wszystko i że co najbardziej przerrażające większośc z tych badań wyszłaby bardzo źle i jakiś specjalista dałby mi kilka tyg.życia. Nic na mnie nie działa pobudzająco,ani redbul ani mocna kawa,ani dwie kawy ,ani nawet farmakologiczne specyfiki zupełnie jakby ten robal co we mnie wlazł był od tego silniejszy! Czy jestem tu sama?

Gość bim bom za 5 dwunasta
Czuję że się sypię-że przydałby mi się komplety badań na wszystko i że co najbardziej przerrażające większośc z tych badań wyszłaby bardzo źle i jakiś specjalista dałby mi kilka tyg.życia. wtf? zacznij od psychiatry :O

Gość EHHHhhhhhhhhhhhhhhh
Znowwuuuu????????? myszka83 to możliwe żebym znowu miała depresję? Nie chce mieć depresji! Robiłam wszystko żeby ją pokonać i żeby o niej zapomnieć-co do cholery źle zrobiłam?

to normlane kazda kobieta po wysraniu bękarta zamienia się w gówno

jedz jakieś suplementy, magnez, potas, kwasy omega3 ich niedobór często powoduje takie stany

Gość prt scr sys rq
żadna depresja, masz niedobory witamin i mikroelementow i takie skutki wez sie ogarnij, kup suplementy, bierz na poczatku w wiekszej dawce, idz na fitness albo basen i bedzie lepiej

bim bom za 5 dwunasta to normlane kazda kobieta po wysraniu bękarta zamienia się w gówno pora na noworoczne zyczenia i dla ciebie podszywie... Życzę ci mianowicie, abyś w tym nowym 2012 roku ZROZUMIAŁ co robisz i potrafił spojrzec na siebie oczami Boga. Od ciebie już zależy, czy bedzie to Bóg Miłosierny, czy Bóg Sprawiedliwy 🖐️