Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna zdesperowana

WITAJCIE:) OD JAKIEGOŚ CZASU ŚWITA MI MYŚL O WYJEŹDZIE

Polecane posty

za granicę do pracy. Myślę o UK. Nie wiem tylko jak musiałabym się przygotować do takiego wyjazdu,ile czasu potrzebuję na naukę języka i czy sobie poradzę. Mieszkam w Polsce z córką 9-letnią i nie mamy szans na godziwe życie. Mam dośc takiego zycia i chciałabym stąd wyjechać,bo jestem rozczarowana tym,co mam tutaj. Jestem uczciwa i zaradna,w Polsce pomimo wielu zawirowań dałam sobie świetnie radę,więc liczę,że i tam bym sobie poradziła.

Podpowie mi ktoś może?

Gość zybada
Co ci mamy podpowiedziec? Twoje zycie, chcesz to jedz!

Gość Wszystkiego najlepszego.
Na razie przyjmij życzenia. Przemyśl wszystko, jakie masz atuty, jaki zawód, doświadczenie, być może będziesz mogła uzupełnić swoje umiejętności jeszcze w Polsce (jakiś kurs). Sama zdecyduj, gdzie chcesz mieszkać i co chcesz robić, nikt ci nie podpowie, co masz robić, bo nikt nie zna ciebie, nie wie, co umiesz, czym się np. brzydzisz, a co robiłabyś chętnie. Ale życzenia, żeby ci się udało przyjmij. Jeśli sprawę przemyślisz, to się uda. Powodzenia! Nie piszesz nic o mężu. Może zarejestrujesz się na http://www.mypolonia.de/ tam też się szuka przyjaciół, nie tylko partnerów.

Gość a.h.
eeheh zrob kurs na wozki widlowe siadaj i jedz z minimalnym ang dasz rade to najlepsza rada :-D z bomby wzgledne zarobki a dalej rob kurs i aplikuj po lepsza prace kurs aplikuj i tak do momentu az bedziesz miala to co chcesz ;-) poooooozzzzzdddddddrrrrrrrooooooooooo aha i najlepszego =D polecam koty na rowerach :-D

Gość Na wózki widlowe to musi
Juz w uk zrobic Kurs bo polskich nie uwazaja

Gość no tak ale nie napisalas
piszesz''nie mamy szans na godziwe życie.'' a potem ''w Polsce pomimo wielu zawirowań dałam sobie świetnie radę''. no jak to k*** jest? skoro tak swiertnie dajesz sobie rade to jak to mozliwe ze nie stac cie na godziwe zycie,.

Gość no tak ale nie napisalas
a.h- a ty to pewnie agnieszka jestes.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
po 1 do kogo chcesz jechac?? masz znajomych?

Gość fkiki fkiki
jakiś czas temu postanowiłm trochę dorobić zapisując się do programu partnerskiego Chomikuj. zakłada się tam po prostu konto (można to zrobić pod tym linkiem: http://chomikuj.pl/?page=474376 ) przystępuje się do programu i rozsyła linki chomikuj w różne miejsca. jeśli ktoś wejdzie przez nasz link na chomikuj i wykupi jakiś transfer to otrzymujemy od tego prowizję, zazwyczaj jest to kilka groszy. kokosów nie zarabiam ale starcza mi na skromne kieszonkowe a poświęcam temu tylko chwilkę dziennie. czy ktoś z was ma doświadczenia z jakimiś innymi programami partnerskimi? albo działa też na chomikuj? Jak ktoś jest zainteresowany to tu zakłada się konto http://chomikuj.pl/?page=474376 potem klika się w swoje konto i po lewej stronie na dole jest baner z programem partnerskim, polecam.