Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanie

Toksyczna Kobita

Polecane posty

Gość takie tam pytanie

Czy uważacie,że to poważna osoba? czy może raczej jakaś małolata? część wypowiedzi ma sens,ale wiele się kupy nie trzyma,a może to troll kafeteryjny? tylko proszę o kulturalne opinie.

Gość poszukiwania6
jak się zapomni, to gada jak właśnie małolata bez ładu i składu dziwne te jej wypowiedzi

Gość poszukiwania6
oj może mieć i tysiąc nicków, ale jak la mnie ona jest nie za badzo

Gość Też macie problemy
:o

Gość jest jest123456
To wariatka jakas i tyle.

Gość a ja wole na pomaranczowo!!!!
Durna jakas ta kobita. nie bawi sie z dziecmi,a pisze ze ma 3 i 7 letnie,a to małe jeszcze. poza tym zostawia 3 letnie pod opieką 7 letniego. szczyt głupoty.

Gość Velvetka 123!
rozmawialam z Toksyczna Kobitą jakis czas temu,i pisala to co zawsze ,ze ona miala męza kiedyś i z nim bliźniaki, ale rozwiodla się z nim, i aktualnie ma drugiego męza ktory samotnie wychowywal dwoje dzieci.Ja tam nie widze w jej wypowiedzi zadnych niescislosci ,jakos sie nigdy nie motala, wy chyba macie problem ze zrozumieniem, no ale jak kto uważa. Chyba szukacie dziury w calym

Gość Velvetka 123!
czytalam ten topik co piszesz, ona pisala ze nigdy nie zostawia swojego 3 letniego dziecka samego nigdzie,, jedynie zostawi je w samochodzie razem z 7 letnim lub starszym dzieckiem,ale przewaznie nie zostawia nigdzie dzieci tylko bierze je ze sobą,.A ze sie nie bawi z dziecmi, no nie wiem, nie mam dzieci , nie mnie to oceniac.

Gość tasty
przeciez to taki sam trol jak stomatoloszka z powolania:O podejrzewam, ze moze to jedna i ta sama osoba w kazdym badz razie kretynka nie warta zwracania na nia uwagi

Gość Ja tam do niej nic nie mam
Ja tam do niej nic nie mam, moze i czasami zrobi literowki, mi tez sie zdarza, ale moim zdaniem pisze spójnie i nie mota sie w niczym,bynajmniej ja tego nie zauwazylam, zawsze co pisala to tego sie trzymala.Z wpisem zostawianiem dzieci to rowniez popieram ze chodzilo o temat zostawiania małych dzieci 2-3 letnich w samochodzie,,ona pisala ze nie zostawia nigdy małej samej, ,jak juz cos to ze szkolnym dzieckiem,ale bardzo rzadko Takze wyczytalam ze jest rozwódka i ma drugiego męża, zawsze o tym pisala Nie raz nie zgadzam sie z jej poglądami na zycie, ale ogólnie nie mam sie do czego przyczepic

Gość zah zah
tasty - nie pisze się "w każdym bądź razie" tylko "w każdym razie" lub " bądź co bądź " :P

Gość Ona wyslala mi ubranka i zabaw
nIe uwazam ze jest troolem, PONIEWAŻ w pewnym temacie bardzo mi pomogla, i widac ze ma doswiadczenie.Wyslala mi nawet za darmo ubranka i zabawki, takze rowerek po swoich dwoch najmlodrzych dzieciach,a to co pisze to wszystko sie kupy trzyma, bez żadnych niescislosci.Wymieniając sie mailem aby podac jej moj adres zamiesdszkania by dokonala wysyłki wiidzialam tez zdejcia jej dzieci i nawet są bardzo podobne do niej :)Kobieta mi duzo pomogla i napisala ze zawsze o pomoc moge sie zwrocic do niej

później po wysylce ubranek, pogadalysmy na gg i dzieki jej mężowi ,ktory ma znajomosci w pewnej branzy , mój narzeczony bezrobotny zostal przyjety po 2 tyg. czasu w pewnej insytucji, a czekal na to 7 miesiecy.Wierze w ludzi, duzo mi to dało

Gość Bańka mydlana 41
nie wydaje mi sie trolem, .Nasze poglady sie roznią ale racjonalnie swoje uargumentowuje bez wullgaryzmow i zdaje mi sie ze wie o czym pisze,choc nie zgadzam sie czasami. Szukacie znow zapewne zadymy. Czytalam ten wątek o zosatwianiu dzieci samych i ona pisala ze nie zosatwia nigdy malutkiej samej,tylkko ze starszym rodzenstwem i to sporadycznie.Ma drugiego meza, bo czemu nie ? jak jej z piuerwszym nie wyszło? Żyjcie wlasnym zyciem i tyle. Do *Ona wyslala mi ubranka i zabaw * ty pisalas kiedys pod nikiem " nes(???))..bo czytalam wlasnie podobny topik na ten temat o czym pisalas i ona pisala ze moze wyslac co nie co po swoich

Gość tasty
zah zah, poczytaj sobie troche i doucz sie-w jezyku potocznym-okreslenie " w kazdym badz razie" jest dopuszczalne. a jak chcesz stosowac tu zasady pisowni z wyzszej polki to zaczynaj zdanie duza litera:D oslico:D

Gość zubrowka chomiczowka
trolem nie jest ale jest pierdolnieta jak tu wiekszosc na kafe

Bańka mydlana , tak wtedy pisalam z prośb, lecz jakies trole na mnie nasoczyly ze nie tzeba bylo rodzic dzieci itd, i rozmowa pozniej odbywala sie poprzez maila.Hahahahaa jakbym byla toksyczną to bym nie pisala o zabawkach ale o tym ze pieniądze komus wyslala, ale nie powinnam o tym w ogole wam pisac, bo to nie wasza sprawa.pa

Gość nie obchodzi mnie to, czytam
tylko wypowiedzi i skupiam sie na nich,,dla mnie jest spoko, i nie obchodzi mnie kim jest

Gość sadystik
Taaaa troolem jezt.

Gość takie tam pytanie
Prosiłam o kulturalne wypowiedzi. jak ktoś chce się obrzucać błotem to niech idzie do piaskownicy.

Gość Mnie tam ona wisi
mimo ze projektem napewno nie jest no bo w gruncie rzeczy ma jakąś tam wiedze co nie co jak czytam ,jak leczyc dzieci, co podawac, co robic a co nie ,gdzie sie udac gdy ma sie jakis problem, ale ma kontrowersyjne poglądy na niektóre tematy.Zresztą bardzo przypomina mi moja matke, postawa wypisz wymalluj.Ale ona tak dla mnie nie jest ani szokująca ani prowokator.Mimo ze jej nie lubie to nie zauwazylem jakis niescislosci w jej postach, ale wisi mi to Za to dopiero Beatka to jest niezla sucz religijna

O widzę,że i ja się tu wypowiadałam... Jednak kobiety w ciąży są bardzo roztargnione,bo sobie nie przypominam.

Gość a ja.....
podobnie jak poprzedniczka, uważam, że nie jest trollem. Ona stosuje zimny chów podobnie jak to było w latach 60-70-80. Pewnie jest starsza i stąd te dziwne teorie. Każdy wychowuje dziecko jak chce

Gość Mnie tam ona wisi
ja wiem czy zimny chów?nie krzyczy na dzieci ani bije, jak kiedys pisala duzo chwali ale tez skarci, nie wiem.Ja sie nie zgadam z nią w kwestii "klapsow" ona jest przeciwna dawania i preferuje izolacje typu karny jezyk,ja jestem za,bo uwazam ze lepiej pacnąc histeryzujące dziecko niz je meczyc kątem, a tak wlasciwie to juz mi jej osoba "lotto" Jest jaka jest, a to ze kiedys tam sie rozwiodla i ma drugiego meza to nie znaczy ze jest jaka owaka.Mnie tam wisi

Gość zubrowka chomiczowka
ona jest wkurwiająca ale nie w kwesti wych. dzieci, bo sie z nią zgadzam ,czy w kwesti pomocy(czytalem kiedys topik "Ona wyslala m ubranka"i i dobrze ze jej pomogla) ale to jest w niej wkuurwiająca ze sie duzo wymądrza i uwaza ze wszystkie rozumu pozjadała.ale fakt, mase osob jest takich, nie tylko ona "wszystko wiedząca"

Gość bad romance...
zah zah wypierdalaj bo gowno wiesz a rzucasz sie jak wsza na grzebieniu nic mnie nie wkurwia tutaj jak takie pindzie co poprawiaja wszystkich dookola!!!

Gość jest taka jak kazda inna
napewno nie jest projektem" bo da sie takie osoby wyczuc z daleka jak offerma czy owieczka, ale umie wyrazic swoj punkt widzenia.Nie zawsze pochwalam jej podejscia do zycia ,lecz w wiekszosci sie zgadzam, ale nie bluzga na nikogo nigdy ,wiec dla mnie kobieta jest wporządku.Robi czasami literowki, ale jak chyba kazdy, lecz o dziwo jej rady potrafia byc trafne i wie o czym pisze co nie znaczy, że zawsze zgadzam sie z nią

Gość zah zah
bad romance... skoro się ktoś upiera że pisze dobrze to należy go poprawić jak sie myli :P