Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasprawa

Dziewczyny, czy znacię tą spacerówkę?

Polecane posty

Gość takasprawa

Zastanawiam się nad nią, ale nigdy nie widziałam na żywo. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=662 Wiem, że najlepiej by było w sklepie zobaczyć, ale może ktoś z was ma i powie jak się sprawuje? No i interesuje mnie głównie czy siedzisko nie jest zbyt płytkie, jak z solidnością, oraz czy rozkłada się zupełnie na płasko, bo ten 4-stopniowy system z opisu niewiele mi mówi.

Gość to jest inglesina
to jest inglesina, świetny wózek i cena genialna. ja mam od roku i wyglada jak nowa. rozklada sie cala do spania

Gość takasprawa
Dzięki serdeczne! A jak z tym siedzeniem, nie za płytkie?

Gość to jest inglesina
głęboki, bynajmniej jak dla mnie. polecam Ci w 100%

Gość weź sprawdź lepiej jakie ma
znaczenie słowo BYNAJMNIEJ, bo Twoja wypowiedź po jego użyciu w ogóle nie ma sensu:O poza tym te kółka... co to ma być? gdzie można jeździć takim wózkiem?:O po idealnych chodnikach jakich w Polsce nie ma?:O

Gość hahahahhahahhha
bynajmniej:D no nie moge, co za cioł:D

Gość to jest inglesina
A CO WAM SIE W SLOWIE BYNAJMNIEJ NIE PODOBA? CZYZBY TU SAME POLONISTKI SIEDZIAŁY? I SLOWO BYNAJMNIEJ ZOSTALO UZYTE ZAJEBISCIE :d

Gość zajebiście bezsensownie
dziewczynko:O

Gość zajebiście bezsensownie
i nie trzeba być polonistą by znać znaczenie słów, których się używa, nie sądzisz? a Ty po prostu nie używaj takowych, to nie będziesz się kompromitować jak tutaj;)

Gość nkk
"Bynajmniej to nie przynajmniej! Najważniejsze przesłanie bloga: słowo „bynajmniej nie jest alternatywą dla słowa „przynajmniej„. Nigdy nie było i nie będzie. Słowo „bynajmniej ma zupełnie inne znaczenie niż słowo „przynajmniej więc jeśli używasz ich zamiennie, to jesteś imbecylem. Tak. Jesteś. Zamiast pisać w komentarzu, że nie jesteś nauczycielem języka polskiego, pomyśl, że pisząc to, pogrążasz się jeszcze bardziej. Naprawdę. Pomyśl. To proste. Sprawdź znaczenie. Przestań być imbecylem. Nie wiesz jak sprawdzić? proszę bardzo: bynajmniej wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie) Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. przynajmniej partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś, np. Wypij przynajmniej mleko., lub komunikująca, że ilość lub miara czegoś jest nie mniejsza od wymienionej i że może być większa, np. Wyjechała przynajmniej na rok. Widzisz różnicę?"