Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

jaki sylwester taki cały rok?

Polecane posty

Gość prawda true
takie tam gadanie

Gość ttt4yhui
glupota, mialam i zajebiste sylwestry i chujowe jak ten dzisiejszy a zycie caly czas chujowe:)

Gość wkurzona i smutna
Ja rok temu się upiłam pierwszy raz od dłuższego czasu i miałam trochę pijacki rok. Ale mam nadzieję, że tym razem się nie sprawdzi, bo to by oznaczało, że będę cały rok ślęczeć nad pisaniem durnej pracy (a raczej odkładaniem jej od pięciu godzin...) i do tego będę non sto użalać się nad sobą 😭

Gość December 2011
to znaczy ze bede caly rok prać? wlasnie wstawiłam pranie.

Gość PARAPO30
Mamy propozycję dla Pana, chętnie po 30+. jestesmy parą trzydziestokilkulatków z Trójmiasta. jestesmy zadbani, atrakcyjni, wydepilowani - seksowni Ona naprawdę megaseksowna. Chcielibyśmy, aby Pani - moja partnerka, grała rolę ŻONY Pana. Czyli: Pani byłaby Hotwife, Pan - jej mężem, ja zaś kochankiem. Pan mógłby pisać scenariusze spotkań swojej żony; z jej kochankiem a potem oglądać fotki i filmiki z tych spotkań. Pan byłby rogaczony tak, jak chce. Pani mogłaby ubierać bieliznę i seksi stroje przysłane jej przez Pana i tak ubrana dradzać go ze swym kochankiem;. mozliwe różne miejsca i scenariusze. Jeśli Pan okazałby się na poziomie, możliwe byłoby spotkanie, spotkania (sauna, plener...) gdzie Pan mógłby osobiście robic fotki i filmiki oraz być może czynnie uczestniczyc w spotkaniu...w sumie myślimy o dłuższej relacji z Panem +30 - zadbanym i wysportowanym długodystansowcem. Tutaj zdjęcia żonki : http://www.wp3.pl/mojazona/

Gość ja znam to powiedzenie
w troche innej wersji :P jaka wigilia taki caly rok ja ide na imopreze, niedlugo wychodze. czekam, az mi paznokcie wyschna, zeby sie przebrac i przygotowac ostatecznie do wyjscia.

Gość wkurzona i smutna
Czemu muszę gnić w domu? :(

Gość ja znam to powiedzenie
a skad jestes?

Gość wkurzona i smutna
okolice Wawy

Gość LNA 177
nie wierze w zabobony to grzech wierzyć w zabobony nie będziesz miał bogów cudzych