józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Siedzę na chacie i instaluję windowsa, przez co muszę zapodawać kwestie z fona, a Wy? Spiłem już trzy leszki i atakuję czwartego Pozdro dla Pani Czkawki, Pani Ciapatej, a zwłaszcza dla mojej netowej kumpeli Pśp joł, ihhaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdzielem Napisano Grudzień 31, 2011 kto to jest pani ciapata:>>>>>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Moja znajoma, a co? Jakieś wąty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Nareszcie z kompa jestem Żyjecie trochę czy e tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Banda pijaków hehe :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Wiedziałem że nie dacie rady, a wujek Robert nadal nadaje kwestie na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chloe! Napisano Styczeń 1, 2012 JA DAJE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2012 ja tez sie trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale patologia 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Dajemy radę jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Styczeń 1, 2012 Ej no to luz, ale już odpadam, trzymajcie kredens jak mnie nie będzie http://www32.patrz.pl/u/f/43/53/78/435378.jpg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość askawasjaa Napisano Styczeń 1, 2012 dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach