Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggggggg555555555wwww

pkt G - orgazm

Polecane posty

czy podczas pieszczenia pkt G u kobiety doznaje innego orgazmu niż łechtaczkowy? jaki on jest, jakie uczucia i doznania? cieżko odnalez ten pkt u kobiety

zadna z kobiet nie przezyła takiego orgazmu?

W moim przypadku wszystkie orgazmy wyglądają podobnie, różnią się tylko intensywnością. A co do punktu G to pewności nie mam czy mam, czy nie mam. Ważne że jest, a skąd się bierze to nieistotne.

Poza tym denerwują mnie facaci, którzy za bardzo kombinują z kobiecym orgazmem. Jakby małpę tresowali. :o A może tak potrafisz? A tak się nauczysz? A spróbuj tak! A może w ten sposób potrenujemy? ... :o

Gość Niepocieszonaaa
co ci sie przyśniłoz tym punktem G. ktoś wymyślił ty powtażasz ,bedziesz sprawny i kochany to tych puktów sie znajdzie cały alfabet, na każdym parkingu i łące w lasku i na łóżku,a gdy bedziesz dobry w sexsie to i orzesz kobiete o kuchnie podczas gotowania obiadu i to bedzie dl a was kraina wyluzowania ,aż garki bedą lecieć z kuchni

Gość Niepocieszonaaa
Jak długi jest twój wacek!!!,i jego średnica ,prosze napisz to ci powiem co jesteś wart,Ajeszcze jedno jaki czas potrzebujesz do zrobienia sobie dobrze i za ile jesteś w stanie zrobić powtórke,to ważne.