Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PERYPETEUSZ

Długi czas bez seksu/masturbacji a nerwowość

Polecane posty

Gość PERYPETEUSZ

Czy też tak macie, że jak Wam lub Waszym mężom zbierze się za dużo nasienia, to jesteście nerwowi?

Gość Nie ja tak nie mam
Mój mąż to człowiek, nie zwierze.

Gość to normalne jest
norma i tyle kazdy tak m a

Gość PERYPETEUSZ
No właśnie - nie rozumiem skąd ta analogia do zwierząt skoro jeśli zwierze potrzebuje kopulacji, to po prostu kopuluje, a rozumny człowiek może się powstrzymać, tylko już siła wyższa powoduje, że staje się nerwowy - znaczy w moim przypadku tak jest - pytam też innych. Być może nie wiecie skąd u Was ta nerwowość, a to może właśnie przez zbyt duże napięcie seksualne?

zwierzęta kopulują, a ludzie czerpią z tego przyjemność. Każdy będzie nerwowy jeśli będzie mu się odmawiać przyjemności.

Gość ja jestem nerwowa gdy :
1.Jestem głodna 2. Brakuje mi seksu

Gość PERYPETEUSZ
Może nie tyle przyjemności, co potrzeb niższego rzędu - ja sobie to tak tłumaczę, ale nadal nie widać, żeby u innych też tak było.

Gość trelemoreleeeeeeee
gdzies w jakims programie byl tekst ze "kiedy kobiecie brakuje seksu zaczyna zołzowacieć" w moim przypadku sie zgadza :) pare dni seksu nie ma a ja jakas taka nerwowa chodze :D

Gość PERYPETEUSZ
Ale w sumie chodziło mi o facetów - czy to co się ze mną dzieje, kiedy nie mam masturbacji/seksu, to norma, że byle co mnie mocno irytuje. Ale dobrze wiedzieć, że z Wami kobitkami bywa podobnie.

Gość AsikowaAsia
Moj jest bardzo nerwowy jak się spuści przynajmniej raz w tygodniu. Często wtedy krzyczy i wogóle.

Gość PERYPETEUSZ
Jak się spuści raz w tygodniu, czy jak się nie spuści?

Gość AsikowaAsia
Musi przynajmnie raz,czasami ma częście ale nie zawsze.

Gość PERYPETEUSZ
Ja jakbym robił to tylko raz tygodniowo i w dodatku bez masturbcji, to chyba bym pozagryzał wszystkich wokoło...

Gość AsikowaAsia
ale on pracuje i nie jest codziennie w domu, czasami ma częściejJak miałam stare tabletki to mi się nie chiało i czasami miał raz na miesiąć.Wtedy chodził zły.

Gość PERYPETEUSZ
to po co wtedy tabsy ;)

Gość AsikowaAsia
a co ma wyciągać na czas ?

Gość PERYPETEUSZ
No jak robiliście raz na miesiąc, to chociażby wyciągać, albo guma. Tabsy, to jak codziennie, co 2 dzien ma sens.

Gość AsikowaAsia
może ty tak lubisz ale mój nie, druga sprawa to przy seksie w gumie opada mu zaraz po wytrysku a jak nie ma gumki to możemy drugi raz. To jest ważne bo wiadomo,ze za pierwszym to tylko chwilkę.

ja jestem nerwowy oto powody w których objawia się moja nerwowość/ stany napięcia nerwowego: 1. Głód 2. Głód nikotynowy 3. Głód seksualny

Gość AsikowaAsia
Gumki w stąłym związku to głupota , chce czuc jego ciało i tak fanie ciepło jak się spuszcza .

Przepraszam pragnę nadmienić, że niektóre zwierzęta też uprawiają seks dla czystej przyjemności a nawet się masturbuja gdy maja go za mało. :classic_cool:

Skoro się masturbuja to raczej nie dopuszczają do stanu, żeby zacząć odczuwać rozdraznienie. Z reszta ja postępuje podobnie ;) biorę przykład z małp i nie dopuszczam do rozdraznienia :classic_cool:

Gość Mezatka37Wroclaw
Mam 37 lat i jestem 13 lat po slubie i od dluzszego nie mialam seksu z moim mezem,chcialabym go zdradzic bo moze wtedy sie cos zmieni miedzy nami albo bedzie calkiem koniec.Jeszcze nigdy tego nie robilam ale mysle ze nie bede miec problemow z znalezieniem chetnego.Moje dziurki czekaja na chetnego albo i na chetnych i jak sie mi on albo oni spodobaja to nawet dam sie bez gumki wyruchac z finalem w srodku.A o to jak wyglądam.. Sądze ,że jestem jeszcze niczego sobie a wy co myślicie? http://daa.pl/chcezdrady

Gość gusiausia
eeee - wmawiacie sobie - moze minimalnie ma to wplyw, ale nie sadze, zeby facet byl bardziej klotliwy z pelnym zbiornikiem moze dlatego tak sadze, ze nie mam faceta jeszcze... czyzby to byla tak prosta zaleznosc?

Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. Ważne też są cechy osobowości. Należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli, 38. zdesperowanym [z miłości] ale, 39. opanowanym, 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym, 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i.. 47. szacunku , 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany, b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie , c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie , była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto, po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę..... Ważne jest aby nie zapominać jej : 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu..... Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego, mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym, lepszym menelem z gitarą, którego napotka..... A teraz druga strona medalu: Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym ponieważ : Mężczyzna potrzebuje : 1. seksu 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę !!!

Gość wójekstaryhuejk
taki wszechwiedzący a zapomniał o jednym kobieta wybiera faceta gdy jest dobry w łóżku a reszta to pikuś