Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evolette

Ale mnie teraz wkurzył.Mam ochotę walnąć focha.Przesadzam?

Polecane posty

Gość Evolette

O godzinie 15 mój chłopak zadzwonił do mnie,czy już się wyspałam po wczorajszej imprezie Sylwestrowej.Powiedziałam,że właśnie wstałam,więc idę się wykompać itp.i czy spotkamy się o 16.Powiedział,że jasne.Przyszła 16 więc czekałam na niego wystrojona i czekałam.Po pół godzinie napisałam mu smsa,że czekam i czekam i chwilkę pisaliśmy ze sobą smsy-myślałam,że do mnie juz jedzie.Ale jak go nie było tak nie było,więc napisałam mu,że chyba mu w czymś przeszkjadzam.Napisał,że nie.A on mi teraz smsa,że ogląda film sobie i czy na niego czekałam?No kurwa...Jestem wściekła na niego!

Gość milusińska zzz
wykompać....może dlatego Cię olał? :P

Gość klopsy wołowe
macie po 15 lat? :D

Gość swiezy bigosik
no sa mlodzi, ale facet zachowal sie nie fair a moze zapomnial, bo wczoraj wypil za duzo?

Nie mamy po 15 lat,bylismy umówieni i mieliśmy iść na spacer wspólny i na kawę do mojej kuzynki.Czekałam na niego a ten po 2 godzinach,że sobie filmik oglada :O.Nie pisałam nigdzie,że mamy po 15 lat.Mam 28 lat a on jeszcze więcej :P

ożesz w mordę... I nie spaliście razem po imprezie?! To są jakieś kpiny.

Gość swiezy bigosik
jakby spalali ze soba, to ze on juz ,,zamoczyl,, jak nie spali to zaraz pewnie bedzie, ze impotent, albo ona go nie pociaga :P a prawda jest taka, ze facet zachowal sie zle i ona ma racje byc zla

Gość Eleeena
foch to jest dla malej dziewczynki :-P Powiedz mi , ze poczulas sie zlekcewazona, poczulas sie zignorowana, bo nie tak sie umawialiscie.Powod jego spoznienia jest zaden i nieusprawiedliwiajacy go .Powiedz jasno i klarownie o swoim zdaniu .Zazycz sobie innej postawy, wobec umowionej sprawy przez Was dwoje.

Gość dojrzały ruchacz
28 lat?? to nieźle masz w bani w takim wieku by pisać takie dziecinne głupoty. 14 latki tak piszą, ale takie małolaty rozumiem, w końcu to dzieci, ale Ciebie nie zrozumiem

Jakby w ogóle nie docierało do niego,co mu mówiłam i że czekam.Kuzynka też już dzwoniła,że na nas czeka a go nie ma i nie ma bo zdziwiony kurde,że czekam na niego a on sobie film ogląda w najlepsze i jak mu powiedziałam,że przeciez od 2 godzin czekam to się obudził :O.A teraz jak napisałam,że sobie chyba kpi i jaja jakieś robi to napisał,że nie ale dalej go nie ma.zadzwoniłam do kuzynki ściekła,że jednak przepraszam ale nie przyjdziemy.Mam go gdzieś-ale jstem zła.

Ale czego nie rozumiesz?Że miałam iść do swojej rodziny z facetem a on mnie wystawił bo sobie film oglada i udaje głupiego,że ja od 2 godzin czekałam na niego?

to chodz do mnie, ja takich jaj jak on nie zrobie... bedzie Ci lepiej ;) Pozdrawiam z całego serca

może mu się poprostu nie chce. Swoją drogą, że też go jeszcze nie spytałaś o to, świadczy o Twojej dziecinności.

Ale o co tu pytać?On dzwonił i powiedziałam,że o 16 idziemy i będę gotowa,więc czekałam a go nie ma i nie ma.A póxniej wielkie ździwienie,że czekam i jestem zła.

Gość woli film niz ciebie
bywa:D:D:D dlugo jestescie raZem??

Gość klopsy wołowe
nie odzywaj się do niego daj mu odczuć, że sprawił Ci przykrość... ale (nie chcę go usprawiedliwiać) on mógł naprawdę zapomnieć mojemu często się zdarza, nawet jak coś mówię rano, to on już popołudniu nie pamięta Dziewczyno- to są tylko faceci...niestety :P

Mój ma dobra pamięc.potrafi co do słowa powtórzyć rozmowę sprzed kilku m-cy.Jak zapomniał od 15 do 16 zapomniał,że ma przyjechać i idziemy z wizytą.On teraz pewnie w ogóle nie wie o co mi chodzi teraz.nawet nie chce mi się z nim już rozmawiać.

Nie wiem,czy się nie odzywac czy mu wygarnąć,że się zachował jak dupek.

Gość nie rozumiem, sorry
nie moglas pojsc sama? koro Cie wkurza jego zachowanie to pokaz mu ze masz w nosie, trzeba bylo isc samej nie wnikac. Teraz caly dzien sie pewnie nakrecasz.... musisz wyluzowac b osie wrzodow zoladka nabawisz

Nie poszłam sama bo już się tak wkurzyłam,że szok.W sumie mogłam pójść ale czekałam jak głupia aż się pojawi u mnie.

Gość nie rozumiem, sorry
FOCH.... fachowe obciaganie chuja.

Pendzior-Twoi rodzice musieli mieć bardzo duże pole skoro wyhodowali takiego wielkiego buraka

Gość renia22
nie dziwię sie że sie wkurzyłaś. Mnie przed chwila wkurzył kolega na gadu. Sam zagadał jak tam sylwek itp z 15 min pogadaliśmy fajnie i miło a potem zauważyłam ze on tak zdawkowo zaczął odpisywac wiec spytałam go o to wprost a on że ...film ogląda. Tez mnie to zabolało mimo ze to tylko kolega ale mamy dobry kontakt zawsze mamy o czym gadac i wogole a tu takie coś....