Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolaZABAWA

zbieracie punkty z coca coli?

Polecane posty

Gość cocacolaZABAWA

bawi sie ktos z was w to zbieranie punktow spod nakretek?ja mam jakies 500 pkt,nie wiem czy to duzo.ale co z tego jak tam rozdaja nagrody za jakas kosmiczna ilosc punktow!albo na jakies smieszne aukcje i glupie gry.przeciez tam nie ma szans na cokolwiek!jeszcze nigdy nie udalo mi sie nic wygrac.jakas sciema to

Gość cocacolaZABAWA
kiedys tam byly inne zasady podobno.teraz to jakas masakra.czytalam tez inne forum i tam tez wszyscy psioczą

Gość cocacolaZABAWA
zbieralam na ten zestam barowy czy jakos tak.myslalam ze cierpliwie poczekam ale sie dowiedzialam ze te pkt podobno przepadaja po jakims czasie

Gość cocacolaZABAWA
ktos to nawet gdzies obliczyl,ze uzbieranie tylu pkt ile na cos konkretnego jest potrzebne nie jest realne,jezeliby zalorzyc ze te pkt faktycznie po roku przepadaja

Gość skunks
e tam, głupoty gadasz, wystarczy mieć dostep do nakrętek :P

Gość skunks
bo na początku jak to weszło było inaczej, były jedno i dwupunktowe nakretki. W 2011 weszły 5, 4 i 3 na ich miejsce, a tym co mieli konta od poczatku, każdy punkt mieli mnożyli im razy 4 i sie dosyć nazbierało. Poza tym wtedy były jeszcze konta na nie tylko na zapunktowanych ale też na innych portalach Coca coli i sie to połaczyło, stąd te wygórowane kwoty. Sam zagarnąłem wiele nagród i ciągle poluje na kolejne :P, a tam nie pracuje ;)

Gość cocacolaZABAWA
dobra masz dostep,wklepujesz dziennie 10 kodow x 5pkt w rok wyjdzie ci 18300 pkt i co sobie za to odbierzesz? wlasnie podpatrywalam,hoja tam jest,rzutki magnetyczne i kubek i inne nieprzydatne klamoty za astronomiczna ilosc pkt.sram to.przestaje sie w to bawic.chce ktos kupic moje pkt?

Gość skunks
mam dostęp + stare punkty, do tego mam 4 konta i codziennie wpisuje. powiem ze miałem nawet po 50 000 na dóch kontach wiec się da :P

Gość skunks
a druga sprawa, cierpliwość, i jeszcze raz cierpliwość, bo w każdym momencie mogą coś rzucić nowego ;). Nic sie nie traci, opócz tych 15 minut dziennie na wpisanie więc nawet jeśli zlikwidują program albo starce punkty to płakał nie będę :P

Gość cocacolaZABAWA
no chyba ze tak