Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kona

Slub po 40

Polecane posty

Gość kona

Drogie czytelniczki zwracam sie do Was z wielka prosba o pomoc.Mam 42 lata i jestem kobieta puszysta.Za pol roku wychodze za maz,a slub odbedzie sie w kosciele z czego bardzo sie ciesze.Problem moj polega na tym,iz kompletnie nie mam pojecia jaka suknie mam kupic.Wydaje mi sie ,ze nie wypada w tym wieku isc do slubu w bialej,gdzie swiadkiem bedzie moj wlasny syn :) Pomozcie mi prosze.Napiszcie swoje spostrzezenia na ten temat.Wszystkie opinie napewno sie przydadza,gdyz to nie lada problem jak sie okazalo.Pozdrawiam Was goraco.Ola

Gość hwdpxx
moja ciocia też wyszła za mąż po 40 ona miała zwykłą białą suknie z salonu

Gość popielniczka pełna petów
Wybierz jakąś piękną suknię w kolorze ecru :) Oczywiście o wianku i welonie nie śnij nawet. To raczej przywilej młodych doooop :) ( choć im też na 90% daleko od dziewictwa ) Stroik kwiatowy we włosach będzie ok :D Życzę szczęścia ! :D

Gość kona
Nie stać mnie na suknię z salonu, Poza tym ważę 95 kg i wątpię aby taką mieli.

Gość z tym wiankiem to było dobre
choć i trochę smutne :(

Gość kona
ktos widze jest tu zartownisiem.....stac mnie na suknie z salonu i to nie jedna jak chcesz wiedziec,a waze nawet wiecej.Nie ladnie podszywac sie pod kogos i pisac takie rzeczy

Jak najbardziej biała lub ecru. Suknia powinna być prosta, klasyczna, z zakrytymi ramionami. Mnie osobiście takie sie podobają się najbardziej. Bez wianka, ale np. z kwiatkiem wpiętym we włosach. Życzę szczęścia.

Gość studnia wodna 123
ecru sukienka, skromna, prosta, może koronkowa, ile masz lasy?

Nie chodzi tu o kase,a o przyzwoita sukienke do mojego wieku i figury.Jak sie bierze slub majac 42 lata,to zadna kasa sie nie liczy :)