Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto działać na 2 fronty

Byłem bardzo miły w stosunku do pewnej dziewczyny

Polecane posty

Gość czy warto działać na 2 fronty

Ona to odebrała bardzo dosłownie, teraz ciągle szuka okazji żeby się zapoznać, zostawiła mi nawet dzisiaj bilet na jakomś tam imprezę studencka i karteczkę czy bym się z nią nie wybrał upiekła mi nawet ciasto Dziewczyna jest bardzo ładna i nie jest mi obojętna,tylko że mam dziewczynę muszę uciekać jak ja widzę a nie chce i pewnie w końcu się obrazi:( jak tak dalej bede postępował aha ma boski tyłeczek i ogólnie jest super

Gość tplink
Dasj spokój sobie, dziewczynę masz a na inną lecisz :/ albo z nią zerwij i zarywaj do tamtej albo tą drugą olej i sioe trzymaj swojej kobiety.

Gość alllliccceeee
No to ja mam podobną sytuację jak Ty. Mam faceta od 3 lat i od 3 lat spędzamy sylwestra w tym samym gronie znajomych, jest to duża paczka i pewne osoby widzę tylko na sylwestrze. No i proszę, w tym roku znów był facet, z którym od 3 lat w tę jedną noc flirtuję na maksa.Po prostu jest wspaniały.Teraz przez 2 tygodnie będę o nim myśleć, pózniej zapomnę i tak znowu do przyszłego sylwestra. Zawsze się razem bawimy, tańczymy, rozmawiamy i on nie odstępuje mnie na krok.Mój facet wtedy gada z dawno nie widzianymi znajomymi, więc ja jak wolny ptak poddaję się urokowi tego czarującego faceta. W tym roku miałam już chore myśli czy nie rozejść się ze swoim facetem z powodu mojego sylwestrowego zauroczenia, ale mój rozsądek podziałał i staram się o nim nie myśleć. Żeby to wszystko jasny chuj upalił!!!!Sorry, musiałam się wyżyć.

Gość alllliccceeee
Już nie mówiąc o tym, że jest taki seksowny, że w locie bym go...pod koniec imprezy musiałam go unikać, bo byłam lekko wstawiona i nie ufałam sama sobie!Przez cały rok jestem przykładem wiernej dziewczyny, na innych mężczyzn nawet nie spojrzę a ten na mnie tak działa, że hmmmmmmmmmm...normalnie jak bym wszystko piznęła ta aż by zagrało i uciekłabym z nim na koniec świata:P.

Gość jak masz takie ciągoty
będąć z związku to prędzej czy później się puścisz🖐️

jak masz takie ciągoty będąć z związku to prędzej czy później się puścisz TO BYŁO DO ALLLICCEEE

Gość odpowiadając na pytanie
pytasz czy warto autorze? Nie, nie warto. Albo się rozstań z dziewczyną i rób co chcesz, albo bądź fair, inaczej staniesz się nic nie wartym dupkiem, jakich ostatnio coraz więcej na tym świecie...

Gość alllliccceeee
Nie mam kontaktu z tym człowiekiem, więc "puszczać się" nie zamierzam. Generalnie te moje ciągoty dotyczą tego jednego faceta. W kropce jestem.Nie poznaje siebie.

do ALICEEE Następnym razem wypijesz więcej i ulegniesz🖐️