Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szo toooo

co mi może być???

Polecane posty

Gość szo toooo

Miewam napady złości i płaczu. Miało to miejsce np.wczoraj przez co zepsułam sylwestra chłopakowi. Najpierw dowiedziałam się,że przyjedzie po mnie do domu przed czasem (nie wyszykowałam się jeszcze) i wpadłam w taką złość,że nie macie pojęcia. Byłam nie miła, wściekła, trzęsły się moje ręce, serce waliło. Później okazało się,że jego rodzice chcą,żebyśmy do nich i do ich znajomych wpadli na czas życzeń, czyli na 00:00 godzinę. Mieliśmy ten dzień spędzić sami (nie mamy ostatni dla siebie czasu). Wściekłam się,bo musieliśmy zapierdzielać 3 kilometry do ich znajomych. Wyszliśmy o 23:20 z domu :O Później musiałam się witać z obcymi ludźmi i siedzieć przy stole z nimi godzinę :O W trakcie drogi tam miałam napady złości i płaczu. Nie chciałam tam iść. Krzyczałam,że nie pójdę. Zrobiłam się jakaś a społeczna, unikam ludzi. Nie wiem co się ze mną dzieje :O

Gość szo toooo
zachowywałam się wczoraj jak jakaś schizofreniczka. Później wczorajszy cały dzień przepakałam (bez powodu).

Gość malwinka22
to prote...ty jestes poprostu pier.dolnieta w dekiel, albo chora psychicznie...w sumie to to samo

Gość szo toooo
nikt normalny nie napisze tak jak ty. ty za to jesteś niedorozwojem

Gość lady love to typowa wsiura
a moze bierzesz jakies leki? albo tabsy antykonc.?

Gość hi hi ha ha
ja sie zaraz wypowiem tylko przeczytam

Gość malwinka22
nikt normalny nie zachowuje sie tak jak ty

Gość hi hi ha ha
mi się wydaję, że laska ma wieeelki problem, mianowicie uważa, że jest księżniczką na ziarnku grochu, z która trzeba sie obchodzic jak z jajkiem bo inaczej wybuchnie i bedzie Czarnobyl, ogarnij sie dziewucho rozpuszczona bo inaczej spoleczenstwo zrobi sie aspoleczne na Ciebie

Gość hi hi ha ha
sam jestes debilem...tak teraz jak jakis czub zaplacze to odrazu ma depresje, to moze zamiast wiezien i blokow mieszkalnych budujmy zaklady psychiatryczne bo masowa glupota sie szerzy, histeryczka i zadufana panna

Gość hi hi ha ha
swoim pacjentom takze piszesz, że sa debilami, psychologu z czarnej doopy wziety

Gość szo toooo
nie miałam takich problemów wcześniej, więc nie pisz,że jestem debilem skoro guzik wiesz. Żadne histerie, ataki gniewu nie miały miejsca. Sama widzę,że coś złego się dzieje i dlatego o tym napisałam. Najłatwiej jest krytykować!

Gość hi hi ha ha
tak dokładnie

Gość hi hi ha ha
w zadnym poscie nie napisalam ze jestes debilem autorko, prosze dokladniej czytac, i ze zrozumieniem, a jak nie to cofnac sie do podstawowki

Gość lady love to typowa wsiura
po prostu dawno jej ktos porzadnie w pysk nie zayebal stad ta agresja🖐️

Gość szo toooo
gdybym uważała,że moje zachowanie jest ok to nie pisałabym o tym jako o problemie :O Nie jestem rozpieszczoną księżniczką i żadnym debilem za którego mnie masz :O Fajnie,że każdego kto ma jakis problem wrzucasz do jednego wora i nazywasz debilem.

Gość nie pierwszy
raz widzę,że potraficie tylko atakować. autorko mam taki sam problem,poszłam do psychologa i stwierdził u mnie depresję. Zachowywałam się podobnie do ciebie :O Nabawiłam się tego po tym jak straciłam pracę

Gość hi hi ha ha
o zesz ja pierdole, domniemany psycholog ma nick jestescie debilami, zauwazylas dziecko, i ja w odpowiedzi napisalam "sam jestes debilem" czytaj czytaj, bo cie nigdzie debilam kurwa nie nazwalam, czytasz posty, czy odpowiedzi wymyslasz na szybko w malej glowce

Gość hi hi ha ha
tak Wy biedne bidulki, tylko was atakują, ojej ojej ale macie jakoś na tyle silną psychikę, żeby czytać posty ludzi, którzy Was atakują??? tak mi Was żal, że chyba będę milsza

Gość DODXD
hi hi ha ha- i ty się wypowiadasz? sama masz problemy z banią!!! widać po wpisach na innych tematach że jesteś wulgarna, wredna i masz masę kompleksów!! proponuję terapię!

Gość DODXD
wyżywasz się na kafe,bowrealny życiu nikt nie chce z tobą przebywać

Gość hi hi ha ha
oczywiscie, lubię to, tylko ja się nie żale tutaj, jak co poniektórzy, a ty obronco uciśnionych co???

Gość DODXD = LADY LOVE
.

Gość lubistronka
polecam lekarza nie forum-lubistronka

Gość hi hi ha ha
właśnie jest problem to do lekarza wypad, ja nie czuję takiej potrzeby, a nigdy nie odmówię sobie sposobności do żartowania z Was

Gość DODXD
lubisz obrażać i poniżać innych? to znaczy,że masz problem...i to poważny

Gość DODXD = LADY LOVE
.

Gość DODXD
no to gratuluję poczucia humoru. człowiek z kompleksami musi się jakoś dowartościować :D

Gość DODXD
Nie Lady Love, ale jezeli chodzi o inteligencję to jesteście obie na tak sao niskim poziomie :D

Gość hi hi ha ha
dołącz do grona swoich biednych koleżanek

Gość DODXD
nie, dzięki. wystarczy że ty tam jesteś :D Co za chory masz łeb :D