Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darlinggg

Niekończąca się walka ze zmarszczkami

Polecane posty

Gość darlinggg

Mam 35 lat ni to duzo ni mało ale wystarczająco żeby zaczeły się coraz mocniej pojawiać zmarszczki. Mój głowny problem to oczy - w kącikach przy uśmiechu skóra wygląda jak pogięta kartka. No i niestety zmarszki przy ustach - są pojedyńcze ale z tego co zauważyłam dość głębokie :( chciałabym się jakoś tym porządnie zająć ale nie znam się kompletnie na tych wszytskich zabiegach kosmetycznych dlatego chciałam posłuchać Waszych opinii czy coś polecacie, gdzieś byłyście i z czego byłyście zadowolone?

Gość gość
Mysle ze powinnas zakupić Vichy Liftactiv Supreme. Na pewno widocznie i skutecznie pozwoli rozprawić sie ze zmarszczkami. Ja go uwielbiam. Wreszcie znalazłam kosmetyk który potrafi wygładzić zmarszczki i ujędrnić skórę.

Gość gość
Faktycznie, Liftactive jest super i powiem szczerze ze długo nie zmienie go na żaden inny krem jesli chodzi o te przeciwzmarszczkowe. Takze szczerze polecam.

Gość gość
Dlatego sama też jestem doskonałym przykładem na to ze kremy Vichy sa naprawde świetne. Kosmetyki zwłaszcza liftactive idealnie sprawdzają sie jesli chodzi o problemy ze skórą ze zmarszczkami.

Gość gość
Ale moje drogie, ta walka moze sie skończyć własnie jesli zdecydujecie sie na kosmetyki Vichy. JAk widać nie tylko ja jestem tego zdania. Moja mam uzywa od bardzo długiego czasu i naprawde nawet jej do głowy nie przyszło zeby zdecydować sie na botoks.

Gość gość
Czy po pierwszym słoiczku juz mozna zauważyć zadowalające efekty? Sama jestem w potrzebie, bo niestety zmarszczki mimiczne mnie dobijają :(

Gość gość
Mysle ze warto też sięgnąć po coś silniejszego jesli chodzi o działanie. ja jestem zadowolona z kremu Vichy Neovadiol. Jest świetny jesli chodzi własnie o walkę, ze zmarszczkami.

Gość gość
pij dużo wody, zdrowo się odżywiaj, nie opalaj się. nie ma cudownych kremów, zbyt piękne by to było

Gość gość
spie/rdalaj z ta reklama :O Vichy jest gow.no warte :O i kremy nic ci nie dadza, zwlaszcza na te widoczne, tu juz tylko laser albo botoks. wierz mi, mam ten sam problem i probowalam kremow drozszych niz srednia polka Vichy (ktore tez mialam, rozne ) :O

Gość gość
Słyszałam (sama się wybieram na ten zabieg) że b.dobre efekty daje przeszczep tłuszczu na twarz i daje b.naturalne efekty

Gość gość
Kremy nic nie dadzą. Tylko zabiegi chirurgiczne.a najlepiej się przyzwyczaić. Ja mam w d.... zmarszczęki bo znam większe problemy. Kremy jedynie nawilża skórę, odżywia, może będzie mniej podatna na wysuszenie i zmarszczki ale one i tak się zrobią.

Gość gość
Uważam ze zdecydowanie w takiej sytuacji własnie Neovadiol Vichy będzie strzałem w 10tkę. Naprawde jest doskonały jesli chodzi o głębokie zmarszczki i utratę jędrności.

Gość gość
Dla mnie własnie Vichy Neovadiol nie ma sobie równych i jesli poszukujecie dobrego kremu przeciwzmarszczkowego to własnie powinien to być ten. Mozecie polecić go swojej mamie.

Gość gość
I to jest moim zdaniem Twój bardzo dobry wybór. Już nie raz dziewczyny polecały Neovadiol. To jest idealny krem jesli chcemy walczyć ze zmarszczkami i utratą jędrności.

Gość gość
Faktycznie, już nieraz spotkałam się z takimi opiniami ze te kremy działają i daja oczekiwany skutek. Cieszę się ze jest cos co pomaga.

Gość gość
Dla mnie Liftactive jest doskonały. To jest wreszcie ten kosmetyk, który spełnił moje oczekiwania. Stalo się tak dlatego ze nadał mojej skórze sprężystości, widocznie ją ujędrnił. Sprawił ze moja skóra pomału pozbywa się zmarszczek.

Gość gość
Faktycznie, jak w tym przypadku działa dobrze krem to po co się zastanawiać nad takimi zabiegami medycyny estetycznej jak własnie mezoterapia. Mysle ze Vichy w tym przypadku da radę.

Gość gość
Ja tez uważam ze dobry krem to podstawa i dla mnie ostatecznością jest sięgnięcie po medycynę estetyczną. Jednak najlepiej jest postawić na to co jest skuteczne i zadziała.

Gość gość
To wcale nie musi być ciezka walka, zwłaszcza jesli tak naprawde mamy obok siebie dobry i skuteczny krem jak własnie Neovadiol Vichy.

Gość gość
To prawda co do kremu Vichy Neovadiol. DLa mnie zdecydowany numer jeden. Uwazam ze warto sięgać po to co najlepsze.

Gość gość
Można używać kremy ochronne na słońce czy mróz ale jak ktoś wierzy że od kremu zniknął mu zmarszczki to jest naiwny.

Gość mamissima45
Też walczyłam ze zmarszczkami na wszystkie sposoby, ale ostatecznie mój sposób na nie znalazłam w aptece. Odkąd używam kremu do twarzy Liftactive Supreme od Vichy zmarszczki są wyraźnie spłycone a moja skóra ujędrniona, odżywiona, wygładzona i po prostu - odmłodzona. Oprócz kremów na dzień i na noc z tej serii jest też serum - to moja tajna broń przeciwzmarszczkowa przed imprezą, po ciężkim dniu, zawsze wtedy, gdy potrzebuję wyglądać świeżo.

Gość gość
Szczerze mówiąc to jeden z najlepszych kosmetyków jakie stosuję i na pewno bardzo długo jeszcze będę stosowac. To kosmetyk który daje efekty.