Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika78W

Wózek bebetto Vulcano

Polecane posty

Gość monika78W

Witam, poszukuję informacji i opinii na temat wózka Bebetto Vulcano. Czy ktoś z Was posiada taki wózek ? Wyposażenie przedstawia się bardzo zachęcająco, dlatego chciałabym poczytać coś więcej na ten temat.

Gość aureolka123
Ja mam wózek bebetto vulcano. Wózek można przerobić bez problemu na spacerówkę, bo łatwo się go wpina i odpina. Do tego jest lekka i mogłam bez problemu wnieś ją na 3 piętro na początku razem z dzieckiem ;) Budka od spacerówki jest odpinana, można odpiąć aby był przewiew, zasunąć głęboko, aby nie wiało itd.

Gość _watacha_
Testowałam go w sklepie na wszystkie możliwe sposoby i nic nie trzeszczy, nie skrzypi. Budka reguluje się bardzo płynnie i bezszelestnie, wystarczy wcisnąć guzik. Spacerówka ma fajnie boczki zabudowane dzięki czemu możnadzieckow niej wozić jak w gondoli.

Gość arabelka34
a czy w grę wchodzi tylko marka Bebetto ?

Gość monika78W
Tak, właściwie to tak. Jakoś obiło mi się o uszy już trochę o tej marce, to raz. A po drugie głównie też dlatego, że to są wózki polskiej produkcji. Tylko z wybraniem modelu mam problem ;)

Gość atamapola
no to jeśli jesteś przekonana co do tej marki to ja bym się na Twoim miejscu nie zastanawiała tylko poszła do sklepu pooglądała wózki na żwyo, pogadała ze sprzedawcą i na pewno coś Ci w głowie zaświta odnośnie modelu