Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dadiaxa

Jak wygląda para ONA 170 cm i ON 165 cm?

Polecane posty

Gość Dadiaxa

Czy taka para wg Was wygląda śmiesznie?

Gość wljlkmjlkwmlk
Nie, wręcz przeciwnie. Mój brat ma 165cm i to naprawdę fajny facet. Moja bratowa ma 172cm, fajna laska. Faceci obrażają go, bo są zazdrośni, że co ona w nim widzi. Wyglądają uroczo i są świetną parą. W miłości nie ma czegoś takiego jak wzrost

Gość Tch...
no dokładnie.Moja przyjacióła też ma niższego faceta, a zajebista z nich para :)

Gość Dadiaxa
To mnie pocieszyłyście. Bo na Sylwestrze spotkałam się z dzwinymi komenarzami... I trochę mi smutno :(

Gość wljlkmjlkwmlk
Przestań! Nie ma się co przejmować, ludzie zawsze będą gadać, taka ich natura. Każdemu wydaję się, że jak facet jest niski, to będzie całe życie sam, a Twój nie jest i pewnie jest z tego dumny:) Za 20lat to Wy nadal będziecie razem a nie Twoi znajomi

Gość Dadiaxa
wlllj dziękuję za miłe słowa :) Początki były bardzo ciężkie, nawet rodzice nie akceptowali naszego związku... Mój tata ma 190cm i uważa, że facet musi być wysoki... no, ale w końcu się przekonał :) A to prawda, że bardzo się kochamy... Tylko czasami jakieś komentarze, to jest dołujące.

eee tam, moj byly ma 164 i jest teraz w zwiazku z laska ktora ma ok 180 - to wyglada conajmniej dziwnie ale znam wiele takich par 5 cm roznicy to nie tak duzo :) nie warto sie przejmowac

wygląda to nieproporcjonalnie po prostu, ale też znam takie pary. jakoś żyją :) mi przeszkadzałoby, że facet jest niższy, dlatego zawsze się porównuję gdy jakiś wpadnie mi o oko :D jeśli jest za niski - zapominam, że w ogóle wpadł mi w oko :P

Gość Dadiaxa
Lady Love - :) ale jakby miał 154 cm też bym z nim była:)