Merry-Go-Round 0 Napisano Styczeń 2, 2012 jw. :) robię przygotowania do sesji i zebrało się tego sporo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venorutonn 26 Napisano Styczeń 2, 2012 na wawelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kostropata ona Napisano Styczeń 2, 2012 taaa, nazywa się "u leszka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merry-Go-Round 0 Napisano Styczeń 2, 2012 na wawelu? serio? w którym miejscu dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mylitllepony^^ Napisano Styczeń 2, 2012 a tam na tetarze bagatela kolo przystanku 8? dla studentow znika chyba byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merry-Go-Round 0 Napisano Styczeń 2, 2012 tzn. ja muszę drukować, a nie kserować. dlatego szukam tanio. koło bagateli? już dziś pytałam o papierniczy i też te okolice podali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mylitllepony^^ Napisano Styczeń 2, 2012 no tam jest tez drukowanie ja drukowalam z pena u nich co 3 dzien i nie bylo drogo , tak w prawo od przystanu 8- tego z ktorego jedzie w str lagiewniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merry-Go-Round 0 Napisano Styczeń 2, 2012 dobra, rozejrzę się :) dzięki chyba, że jeszcze ktoś ma coś taniego na oku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta2389 Napisano Luty 17, 2012 po 8 groszy jest na karmelickiej od strony placu inwalidów (dla wtajemniczonych przystanek Batorego :-) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśka ilia Napisano Marzec 30, 2012 www.kseropak.pl Polecam, bo warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrocławiankka Napisano Marzec 30, 2012 plac inwalidów jest w warszawie coś ci sie musiało pomylć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laloli Napisano Marzec 30, 2012 ambitnie, ja się jeszcze cieszę ze zdanej poprzedniej sesji, a Ty się juz przygotowujesz do następnej... Heh, przecież wszystko zapomnisz ;p Koło UEku jest cała masa punktów ksero, może tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtrtrttyty Napisano Marzec 30, 2012 wrocławianka bałwanie w Krakowie też jest Plac Inwalidów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrocławiankka Napisano Marzec 30, 2012 ciekawe skad ty jestes pedałko :D ze wsi na wschodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhjjhjhhj Napisano Marzec 30, 2012 najniższe ceny ksero z jakimi sie spotkałem w krk to 5gr za strone przy dużej ilości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laj laj laj laj Orsay Napisano Marzec 30, 2012 Pedałko jestem z Krakowa a nie ze4 wsi warszawa jak ty :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sbbtoxic Napisano Kwiecień 19, 2012 najtaniej kraków topolowa 24 wydruk i ksero dwustronne 6 gr jedn. 7 gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pmagda4 Napisano Październik 18, 2012 Na Szlaku, w odnowionej kamienicy, z czerownym szyldem jest nowy punkt. Maja dobre ceny. No i jeszcze nie ma kolejek, bo ludzie nie wiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardziak Napisano Październik 9, 2014 Zobacz to - http://wirtualny-wojownik.pl/tanie-drukowanie-czy-to-sie-oplaca/ Tanie drukowanie jest możliwe do realizacji, metoda jest stosunkowo prosta, czasami zapominamy o czymś takim jak kalkulator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helmud Napisano Grudzień 12, 2014 jest ich troche w tym Krakowie.. ale z takich najtańszych to chyba na szymanowskiego 15 pod olimpem (czarnowiejska), drugie na aghu w budynku B 4 obok portierni i trzecie na miasteczku studenckim w lewiatanie ;d chyba najtaniej no i bez kolejek.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniek_szuka_żony Napisano Luty 2, 2015 Byłem na szymanowskiego 15 i Agh-u w B4 polecam bo jest i szybko i tanio, obsługa miła i życzliwa, jak się czegoś nie wie pomogą :3 Pan na AGH-u oprawił mi pracę w niecałe 15 minut :o Warto zajrzeć ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2015 A Ja polecam http://www.redukcjakosztow.pl/tanie-ksero/ - jest parę punktów więc można wybrać ten najbliżej:) Ciężko znaleźć za 5 gr ale poniżej 10 gr już można:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piter1998 Napisano Kwiecień 29, 2016 Polecam punkt na szymanowskiego 15, tanio, szybko i solidnie ;) B-4 tez super ! Obsługa bardzo miła i pomocna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jola G Napisano Kwiecień 18, 2017 Zgadzam się. Na Szymanowskiego często drukuję i bardzo polecam to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Kowalska Napisano Lipiec 24, 2017 Ja polecam gomeo.com.pl Punkt znajduje się przy ul. Podłęskiej 17 w Krk, ale działają na terenie całej Polski. Mają bogatą ofertę, więc na pewno znajdziecie to, czego szukacie. Ponadto ceny są bardzo konkurencyjne, więc warto odwiedzić stronę internetową, żeby zapoznać się z ofertą, a następnie odwiedzić punkt. Ja jestem generalnie zadowolona. Drukowałam tam notes i został zrobiony bardzo solidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz007 0 Napisano Styczeń 5, 2021 Polecam punkt ksero Zebra Druk przy ul. Budryka 6. Zapłaciłem coś koło 10 gr za stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach