Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejotka

Dojazd do pracy 60km.

Polecane posty

autobusem niestety, na koniec jeszcze korek .. odechciewa się, ale bliżej NIE MA pracy

Gość x xxxxxxxx
ja dojzdzalam , dalam rade 4 miesiace bo musialam sie prosic co chwile zeby mnie ktos przenocowal bo dojazdu nie mialam wieczorem

właśnie, u mnie też to tylko tymczasowy stan będzie ..zwłaszcza, że korki i nie zawsze pewnie dotrę na czas :/

dojeżdżam do pracy 50 km, codziennie od chyba 8 lat najgorzej jest w zimie, tak jak teraz, kiedy po ciemku wychodzisz do pracy i po ciemku wracasz inna sprawa, że w lecie dzieciaki jeszcze latają po dworze, a ty już musisz zbierac sie do spania, bo pobudka o 5.15 ale da sie przeżyć a nawet przyzwyczaic :)

oo, a czym dojeżdżasz ?:) Ja sporadycznie dojeżdżałam do różnych zleceń, na uczelnię.. także wiem jak będzie :) Trochę boję sie stania w korku i spóźnień.. Jednak, finansowo bardziej opłaca mi się dojeżdżać.. o wiele bardziej:P

w korkach nie stoję, bo mieszkam po tej stronie miasta, po której jest "moja" wylotówka, poza tym o tej porze to samochodów na drodze za dużo nie ma :) jeżdżę różnie, 2 x w tygodniu swoim samochodem i 3 x z koleżanką jej chyba, że któryś jest u mechanika i druga nie może wziąć, to jeszcze z kimś trzecim albo w ostateczności busem