Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_co_robić

Co teraz robić?

Polecane posty

Gość Magda_co_robić

Na sylwestra imprezowaliśmy w kilka osób i chyba czegoś mi dosypali bo nic nie pamiętam. Kłopot w tym, że następnego dnia obudziłam się goła z dwoma facetami w łóżku i strasznie boli mnie tyłek. Jak zawiadomie policje, że mnie zgwałcili, to chłopak z ktrórym na tego sylwestra poszłam ze mna na pewno zerwie. Błagam pomóżcie mi.

Gość twoja m@
Mogli rozpuścić w napoju tabletke gwałtu. Po niej traci się świadomość i nic się nie pamięta. Jeśli Cie zgwałcili to zgłoś to bo możesz być z jednym z nich w ciąży

Gość slodki milutki
magda co zrobic jestes

Gdyby to był "fakt autentyczny" to: A. Słuszna kara za chlanie w nieznanym towarzystwie - znam naprawdę niewiele kobiet, którym mógłby się urwać film po butelce wina - przy umiarkowanym piciu utrata pamięci nie grozi, a więc w takim przypadku to ewidentne hm... Przestępstwo, jak sądzę. Tzn podanie tzw tabletki gwałtu. B. Co to za bezmóżdże martwi się co pomyśli jej facet w takiej sytuacji, jeżeli ten miał ja najwyraźniej w dupie cały wieczór :D Dalej sądzę, że to prowo. Nie można się chyba aż tak szmacic z własnej, nieprzymuszonej woli?

Gość Magda_co_robić
nie prowo podali mi ghb pigułke gwałtu

Gość WiszotY
Jeśli Cię zgwałcili to ten facet jest niczego warty, że na to pozwolił i powinnaś sama od siebie z nim zerwac. Idź na policje, ale nie jest mówione, że udowodnią to, że Cię zgwałcili. Jeśli nie znajda żadnego nasienia nic im nie zrobią. Takie już jest 'polskie prawo'