Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinaaaaaaq

Dziwna randa z chłopakiem

Polecane posty

Gość Karinaaaaaaq

Poradźcie mi coś bo nie wiem co o tym myśleć. Mam 19 lat a on 21. Chodzę na zajęcia artystyczne i poznałam tam chłopaka (też na nie chodzi). Wydawało mi się, że jest mną zainteresowany. W rezultacie 2 rozmów zaprosił mnie na wieczorny wypad po mieście. Mieliśmy iść na coś w rodzaju festiwalu teatralnego a potem do klubu. Z tego co mówił wyglądało że to będzie randka. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że ... przyszedł z kolegą. Przez wieczór niby mnie podrywał. Ale jednak pewna sytuacja bardzo mnie zdziwiła. Kiedy ten jego kumpel poszedł sobie coś zamówić jakiegoś drinka to on poszedł z nim, i usiedli sobie przy barze i gadali 15 minut a ja byłam kompletnie sama. Kiedy odprowadzał mnie i tego kumpla na autobusy nocne to stanął pod autobusem tego kumpla i znów czekał aż on odjedzie a ja znowu byłam sama (z 5-10 minut) Takie zachowanie jest okej? Nie rozumiem tego, może jestem przewrażliwiona. On jest autentycznie fajnym i sympatycznym facetem, tylko ta sytuacja nie daje mi spokoju

Gość chyba umawiają sie na
to by cię wyruchać we dwoch albo zarywają sie nawzajem

Gość lidyta
Ja tez spotykalam sie z chłopakiem,który na każde spotkanie przychodził z kumplem.On traktowal mnie jak kolezanke,a ja myślałam ze bedziemy parą.Pózniej poznałam innego i dałam sobie z nim a własciwie z nimi spokój.

Gość karola152
zostawil cie na tyle czasu sama i to dwa razy? trzeba bylo nie czekac tylko sie zawinac sama i dac mu tym samym do zrozumienie ze nieladnie sie zachowal