Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati =)

Własciciele Yorków! pomozcie!

Polecane posty

Gość Kati =)

Niewiem co robić ...od 5 dni mam w domu 9tygodniową suczkę...będe wdzięczna za jakiekolwiek rady pomocne w jej wychowaniu, pielęgnacji etc.. Obecnie mam najwiekszy problem z tym,ze nie mogę jej na moment samej zostawic nigdzie bo strasznie piszczy...chocbym ją zasypala setką zabawek :( to normalne? jak z tym sobie radzic?

Gość znawca psów
po pierwsze-piszczy bo rozstała się z psią rodziną.Zrobiłas głupotę ,że kupiłaś szczeniaka kiedy cały dzień jesteś w pracy..... Powinnaś wziąć psa w wakacje żeby mieć dużo czasu na oswojenie z tobą i otoczeniem inaczej będzie cały czas piszczał.

Gość Kati =)
Jak mam to rozumieć? znam wlascicieli Yorków i są zadowoleni...baa, ja często sie z nimi spotykałam i te pieski są kochane...jak kazde zresztą. Wychowałam sie z Nowofunlandem i o takim marzylam...ale niestety tesciowie zgodzili sie tylko na malego pieska...i ejst York

Gość znawca psów
Jak chcesz żeby płacze twojego psa ustały to wez urlop i go oswój

Gość Kati =)
Hmm teraz miałam okazje i stąd tez Mała jest u mnie, mi tez jest przykro ze zostaje w domu kiedy ja wychodze do pracy, ale nigdy nie byloby dobrego momentu tak naprawde, rok ma 365 dni ,a urlopu mam cale 21 dni, o jakich my wakacjach mowimy? poswiecam jej tyle uwagi ile to tylko mozliwe

Gość Kati =)
Dzis akurat mialam wolne i spedzilam z nia calutki dzien..mysle ze juz jej napewno troche lepiej, caly czas miala mnie na oku, bawilam sie z nia, dalam jedzonko bylam na dworze robie co mogę

Gość Kati =)
pomozcie

Gość znawca psów
najlepsze rozwiązanie-oddaj po prostu psa

Gość przecież to normalne
że szczeniak tęskni na matką. powinnaś była wziąć jakąś szmatkę z legowiska matki to czułby się pewniej. Wyjścia innego nie ma trzeba to przeczekać aż się przyzwyczai. Tak jest z każdym szczeniakiem.

Gość proszę o radę
musisz kupić albo pożyczyć od kogos książkę na temat wychowania yorka, nie da się w poście opisać całego wychowania...