Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestesmy z tobą!!!!!!!!

Muszę zablokować nr tel. JAK?

Polecane posty

od jakiegoś czasu ktoś mnie nęka telefonami. Olewałam to do dzisiaj. Otóż dziś w nocy jakiś opętaniec dzwonił do mnie o 24, potem o 4 rano i 4:57 :-O nie musze chyba mówić jak mnie wku*** Mam NOKIE E66 czy ktoś wie jak mozna zablokowac czyjś numer (szukam w opcjachi szukam, ale nic nie mogę znaleźć) a z ciekawości - jaki sygnał dostaje osoba, której numer jest zablokowany? w ogóel odrzuca połączenie, czy jest sygnał zajęty czy włącza sie poczta?

rozumiem, że nici z pomocy, ok! odwdzięcze się :-P

Gość jestem ciekawa czy choc jedna
potrzebuję zabokować nr tel. jak to zrobić? przejrzałam wszytsko opcje i nic nie znalazłam

Gość aaaaaaaaaajaja
w Lg wiem jak zrobić w noki nie koniecznie ja mam to ustawione jak dzwoni zastrzeżony. wiem że tamta osoba słysz sygnał zajętości a mi póżniej aby w poł. pokazuje że było takie połączenie ale tel nawet nie dzwoni

Gość tępota w narodzie panuje
jak widze :O W telefonie takim jak nokia e66 wystarczy zainstalować program do blokowania numerów. A jesli to jest numer zastrzezony to w zasadzie u każdego poważnego operatora mozna zablokowac numery zastrzezone. wtedy nawet nie wiemy ze ktos probowal dzwonic. A osoba dzwoniąca slyszy komunikat ze nie zyczymy sobie telefonow z numerow zastrzezonych

Gość aaaaaaaaaajaja
no to Ty jesteś tępa bo u mnie widać że ktoś próbował dzwonic a pozatym poprostu w tel mam 3 opcje do wyboru blokuj: poł przychodźące zagraniczne nr. zastrzeżone nr. nie zapisane

Gość aaaaaaaaaajaja
a i jak ktoś dzw z zastrzeżonego to jest poprostu pipanie jak przy zajętości wiem bo sama to sprawdzałam

Gość a nie łatwiej zablokować
zastrzezone u operatora??? Od roku kazdy operator ma to bo zostali zmuszeni nowym prawem telekomunikacyjnym

Gość aaaaaaaaaajaja
no można i tak ja tylko napisałam że w niektórych tel jest poprostu taka opcja standardowa

Gość jak to sie nie licza
A dla zainteresowanych info :classic_cool: jak chcecie zablokowac zastzrezone w T Mobile to trzeba zadzwonic do biura Obsługi Orange wysłac smsa z okreslona trescia na jakis tam numer, nie chce mi sie szukać :P w playu zalogowac sie na Play24 i właczyć w plusie , zalogowac sie na Plus Online i tam jest taka opcja :P Niech zgina te wszystkie zastrzezone

do tępoty ale to nie był numer zastrzeżony wymądrzasz się a nie na temat :-O

aaaaaaaaaaaaajaja a jaki masz tel.?nokię? chciałabym zablokować numer kolegi , z którym znajomośc sprawia mi dużo smutku i wolałabym nie mieć z nim kontaktu, ale przy zastrzezneiu wolałabym aby słyszał odrzucenie,a nie jakiś komunikat, ze został zablokowany czy ze słyszy dzwonienie

o kurde :-O dopiero zajarzyłam, zę to nie chodzi o telefon a o operatora :-D :-O cóż nie trzeba sie znać na wszytskim :-D

Gość czerwona Qukardka ale tak
to nie zablokuja zadnego numeru. Zablokowac mozesz w BOK tylko zastrzezone. Jak ktos chce zablokowac zwykly numer to powinien miec, jakis telefon na systemie operacyjnym - na symbianie, windows mobile, androidzie.. albo telefon samsunga ale z takich gora 2-3 letnich. tam jest opcja blokowania konkretnego numeru

czerwona... a czy CI w biurze będą wiedzieć jaki sygnał w czasie dzwonienia usłyszy dzwoniący? nie chcę żeby ten facet się mógł do mnie dodzwonić, ale nie chcę też żeby się w jakiś sposób dowiedział, zę został zablokowany

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej