Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoskaaaa

stalo sie , ;( BRAK SIL !

Polecane posty

Gość Zoskaaaa

nie wiem jak to przezyje , bylismy ze soba 9 miesiecy , wiedzialam i widzialam ze mnie kocha , ze naprawde bardzo mocno mnie kocha , wybaczal mi duzo rzeczy , znosil moje humory , byl przy mnie... ciagle czepialam sie o jego byla , ciagle... ze mysli o niej , ze ja kocha , to byly moje paranoje . mowil mi ze jestem jedyna kobieta ktora pokochal , ze przy mnie poznal co to jest milosc, w sylwestra jego przyjaciolka powiedziala mi ze kochal ta dziewczyne i ze pil po rozstaniu z nia przez jakis czas. on mowi mi ze tylko tak mu sie wydawalo bo go zostawila , i ze to urazona duma i takie tam. ja oczywiscie afera. ale jest mi z tym strasznie zle ta dziewczyna ciagle siedzi mi w glowie , nie moge sobie z tym poradzic to mnie meczy. i dzis jak mu zaczelam wyrzucac to wszystko to powiedzial ze ja kocha i ze byl ze mna z nudow. zerwlaam z nim... nie wiem w co mam wierzyc

Gość Olciafasolciaxxx24
nic nie poradzisz..skoro tak myslalas i myslisz o jego bylej to znaczy ze masz powody..moze przemysl to..chcesz cale zycie myslec o niej to zwariujesz.

Gość mika---
Jestem z chlopakiem 3 lata . Podobny byl problem .. Jego byla .. Zerwala z Nim , ale nadal chciala utrzymywac kontakt .. Tym bardziej gdy dowiedziala sie ze jest ze mna . Nie moglam tego zniesc .. Nie klocilam sie i nic nie mowilam , poprostu odeszlam . Powiedzialam jedynie ze odchodze . Domyslal sie dlaczego.. Kazdego dnia myslalam . Zerwal z Nia kontakt , staral sie o Nasz zwiazek . Po dluzszym czasie zeszlismy sie . Co jakis czas Ona pisze do Niego ze Go kocha , teskni . On nic nie odpisuje . Nie umiem Jej zrozumiec . Ma innego . Teraz jestem pewna ze chlpak mnie kocha. Codziennie mi to pokazuje . Codzien mowi ze kocha ..

Gość PjakAgnieszka.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5074405&start=0 no ja tutaj tez cos naskrobalam na ten temat. Zoska - to bardzo dziwne, ze on w koncu powiedzial, ze ja kocha, no kurwa! To co, klamal caly czas? Ze Ciebie kocha, ze jej nie kochal. Ja pierdziele :O jak on teraz sie zachowuje? mika - :) to chyba najlepsze zachowanie. Moze Zoska tam popelnila blad? Bo chora zazdrosc nie prowadzi do czegos dobrego. W koncu nikt nie wytrzymuje. Ja tez slowem nie mowie o tamtej. Czasami jak akurat cos nie napatoczy, to spytam. CO u niej. I tyle. Reszte chowam w swojej glowie.