Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluchprojektzpodpoduchyyy11

Moja siostra JAgoda jest stara kafeterianką, muszę się dowiedziec jej nick.

Polecane posty

Moja siostra przesiedziała sylwestra na kafeteri.. Poza tym jest od 4 lat kafeterianką.. Chciałbym dowiedzięć się co tu pisze bo dziewczyna ma problem.. Polubiła bycie sama.. Stala sie odludkiem a chce ja uratowac od zlego.. Pomozcie mi!!! Ma na imie Jagoda, blondynka, szczupla, zgrabna i ladna o niebieskich oczach... Studiowała chemie...

Gość cyrkonjo
Podaj pierwszą literę nazwiska. :)

Szperałem na jej lapku ale nic nie znalazłem.. Sama opowiadała mi, że robila "projekty" na kafeterii... Lubi z ludzmi z kafe szpiegować innych, na nk fejsie itp.. Jest w tym niezla... Musi byc gdzieś tu ślad jej działalności.. Kurcze siedzi sama w mieszkaniu szuka aktualnie pracy mimo tego ze zdolna inteligentna i po studiach chemicznych (mgr inznier) a pracy nie ma bo brak kontaktów.. Wiadomo teraz bez kontaktów pracy nie dostanie sie..

Gość hrum himpor
nie ma tu takiej. chyba,że piszesz sama o sobie i zaraz wystrzelisz z jakimś nickiem,że to niby twoja siostra a będziesz pisać sama o sobie i zmyślać. nie ma głupich :)

Gość hrum himpor
nie pierdol...po chemii jest się mgr a nie mgr inżynier. Jak podasz nick tej osoby to znaczy,że piszesz sama o sobie

Studiowałaś kiedyś? Po chemii na uniwersytecie masz mgr. A po uniwersytecie technologicznymj, akademi technicznej bądź poolitechnice ma się mgr inż. Trochę dokształcić się proszę a potem wypowiadać. Szukam siostry aktywnej działaczki z kafeterii. Jagoda odezwij się a nie kryj!!!!

Uważaj ze słowami. Nie uznaje kolokwializmów!